Mehmet Demirkol: “Acı çekiyorum”

07.07.2024 - 01:28 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 01:31

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin çeyrek finalde Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etmesinin ardından yorumcu Mehmet Demirkol, mücadeleyi değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: “Acı çekiyorum”

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin Hollada’ya çeyrek finalde 2-1 yenilerek turnuvaya veda etmesinin ardından Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'de yorumlarda bulundu. 

“Gönül kırıcı bir yenilgi”

Mağlubiyetin ardından düşüncelerini söyleyen Mehmet Demirkol: “Acı çekiyorum. Gönül kırıcı bir yenilgi. Çeyrek finalde böyle bir elenme, yaptığımız işin değerini gösteriyor. 2-1’den sonra maçı döndürme ve 1-0 iken farkı açma şansımız vardı. 2-1’den sonra çok iyi reaksiyon verdik. Çocukluğumdan kalma bir kalp kırıklığı hissi hissediyorum.

İkinci gol faul gibi geldi

Hollanda çok sert oynadı. İkinci gollerinde faul var gibi geldi. Bizim oyuncularımız da yoğun itirazlarda bulundular. Oyuncuları gözyaşları içinde görmek üzücü ama nasıl sahiplendiklerini anlattıkları için de helal olsun. Gerçekten üzüldük ama oyuncular eksik bir şey yapmadı. Turnuvadaki ülkeler arasında seyir zevki olarak en iyilerinden biriydik.

Yarı finale çıksaydık…

Eğer yarı finale çıksaydık turnuvanın en iyi oyuncuları arasına 1-2 oyuncu verebilirdik. İsmail ve İrfan Can sakatlıktan geldi. Kaleci belli değildi. Santrfor yoktu. Kısa sürede kulüp takımı seviyesine geldik. 10 üzerinden 10 veriyorum bu takıma” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler