Mehmet Cibara'dan taraftarlara müjde: "Hedefimiz Avrupa’nın en moderni olması"

16.09.2024 - 12:03 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 12:21

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara yeni açıklamalarında Galatasaray Daikin ve Galatasaray HDI Sigorta hakkında konuştu ve voleybol salonu inşasından bahsetti.

Mehmet Cibara'dan taraftarlara müjde: "Hedefimiz Avrupa’nın en moderni olması"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Erkek Voleybol takımının sponsoru GSYİAD oldu. Sponsorluk imza törenine ise GSYİAD Başkanı ve Galatasaray Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sarıöz, Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ve Galatasaray Sportif A.Ş. ve GSYİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sarıgül katıldı.

"Avrupa’nın en modern voleybol salonu olması hedefimiz"

Mehmet Cibara açıklamalarında bir voleybol salonu için çalıştıklarını şu sözlerle açıkladı: "Stadın arkasındaki zemin etüdü biten 62 dönümlük araziyi 2026 Avrupa Şampiyonası’na yetiştirmek için öncelikli olarak voleybol salonunu planlıyoruz. 3-4 bin kişilik, Avrupa’nın en modern voleybol salonu olması hedefimiz."

Galatasaray'da hedef çifte şampiyonluk

Açıklamalarının devamında Galatasaray'ın kadın ve erkek voleybol takımları için hedeflerinden de bahsede Mehmet Cibara "Rakip kim gelirse gelsin kadın voleybolunda Challenge Kupası şampiyonu olmak istiyoruz. Erkeklerde ise Efeler Ligi şampiyonluğunu hedefliyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
İlkin Aydın'dan flaş gönderme: "Ataman ağabey deyip gülmek istiyorum"
Habere Git

Galatasaray'da voleybol formaları açıklaması

GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sarıöz ise açıklamalarında Galatasaray'ın voleybol takımlarının formalarının satışı için taraftarları sevindiren haberi "Galatasaray Voleybol Takımı formalarının bu sezon GS Store ana mağazalarında Ekim ayı gibi satışa çıkarılması planlanıyor." diyerek açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler