İlkin Aydın'dan flaş gönderme: "Ataman ağabey deyip gülmek istiyorum"

12.09.2024 - 21:03 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 21:27

Galatasaray Daikin, Balkan Kupası'nda PAOK'u yenerek şampiyonluğa ulaştı. Sarı-Kırmızılıların yıldızı İlkin Aydın, maçın ardından Yunan ekibine göndermede bulundu.

İlkin Aydın'dan flaş gönderme: "Ataman ağabey deyip gülmek istiyorum"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Balkan Kupası final maçında Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı ve kupanın sahibi oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sarı-Kırmızılıların milli yıldızı İlkin Aydın, çok konuşulacak bir göndermede bulundu. İşte detaylar...

"Ataman ağabey deyip gülmek istiyorum sadece"

Şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan İlkin Aydın, "Tabii ki çok mutluyuz burada seyircimiz önünde oynadığımız için. Ben özel olarak Ataman Ağabey deyip gülmek istiyorum sadece" şeklinde konuştu.

İlkin Aydın PAOK'u hedef aldı

İlkin Aydın, bu sözleriyle geçtiğimiz sezon başında Türk antrenör Ataman Güneyligil'in sözleşmesini, "Mustafa Kemal Atatürk paylaşımları" sebebiyle fesheden PAOK'u hedef aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Balkan Kupası şampiyonu oldu!
Habere Git

"Mustafa Kemal Atatürk paylaşımları" olay olmuştu

PAOK, geçtiğimiz sezon başantrenör olarak göreve getirdiği Ataman Güneyligil'in sözleşmesini, "Mustafa Kemal Atatürk paylaşımları" sebebiyle feshetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler