Mehmet Büyükekşi: Bu olaya katılan herkes bedelini ödeyecek

11.12.2023 - 23:15 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 23:22

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda yaşanan olaylara ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Mehmet Büyükekşi: Bu olaya katılan herkes bedelini ödeyecek

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de 1-1 tamamlanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Olayın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.

"Acilen toplantı kararı aldık"

Olayların ardından TFF Heyetini acil toplantıya çağırdığını belirten Büyükekşi "Az önce Riva'da toplantı yapıyorduk. Haberi aldıktan sonra acilen Yönetim Kurulu'nu toplantıya davet ettim. Levent'te toplanacağız." dedi.

"Kimse kimseye yumruk atamaz"

Olayın ardından ağır bir cezai yaptırım uygulayacaklarının sinyalini veren federasyon başkanı “Hakemleri hedef gösterenler bu gece olanları düşünsün. Taraftarlar iyi bir düşünsün. Türk futboluna utanç dolu bir yumruk atıldı. Bu olaya katılan herkes, bedelini ödeyecek. Kimse, kimseye yumruk atamaz. Özellikle bir hakeme bunu yapamazlar. Çok üzgünüm. Detayları kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Hakemi yumruklayan Koca'nın aldığı ödül şok etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler