Mathias Ross'tan Galatasaray ve transfer sözleri: Döndüğümde hemen anladım

24.07.2024 - 12:56 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 13:07

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'dan Sparta Prag'a kiralanan Mathias Ross yeni açıklamaları ile dikkat çekti. İşte detaylar...

Mathias Ross'tan Galatasaray ve transfer sözleri: Döndüğümde hemen anladım

Galatasaray'dan Sparta Prag'a kiralanan Mathias Ross, yeni ekibinin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki Shamrock Rovers karşılaşmasında adından söz ettirdi. Maçta skor 0-0'ken takımının gol yemesini engelleyen Ross, Sparta Prag'ın 2-0'lık galibiyetinde önemli rol oynadı.

"Maçın kilit anlarından biri oldu"

Sporx'te yer alan habere göre ise Sparta Prag - Shamrock Rovers maçının ardından açıklamalarda bulunan Mathias Ross karşılaşma hakkında "Takıma bu şekilde yardım etmek harika ama özel bir şey değildi. Sadece pozisyona hemen tepki gösterdim. Maçın kilit anlarından biri oldu." dedi.

"Galatasaray'a döndüm ama..."

Mathias Ross, Galatasaray ve transfer süreci hakkında ise şunları söyledi: "Çalışmalar için Galatasaray'a döndüm ama çok uzun süre kalmayacağımı hemen anladım. Sparta beni aradığında hiç tereddüt etmedim. Burada oynamak istediğime dair hiç şüphem yoktu. Teknik direktör Lars Friis'i tanımam da avantaj oldu. Ama kulübün ne kadar büyük olduğunu da zaten biliyordum."

İlgini Çekebilir
Galatasaray, yeni orta sahasını Benfica'da buldu!
Habere Git

Anlaşma satın alma opsiyonlu

Galatasaray ise Mathias Ross'un Sparta Prag'a kiralanmasını şu sözlerle duyurmuştu: "Profesyonel futbolcumuz Mathias Ross Jensen'in 2024-2025 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda AC Sparta Praha Fotbal A.S. ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre, satın alma opsiyonunun gerçekleşmesi durumunda AC Sparta Praha Fotbal A.S. kulübümüze kesin transfer bedeli olarak 1.200.000 Euro ödeyecektir. İlaveten anlaşmada 300.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus yer almaktadır."


Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Senin için hazırladığımız haberler