Galatasaray, yeni orta sahasını Benfica'da buldu! Transfer

24.07.2024 - 12:08 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 12:22

Transfer haberleri: Geçtiğimiz sezondan bu yana orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray, yeni yıldızını Benfica'da buldu. İşte Sarı-Kırmızılıların hedefindeki isim.

Galatasaray, yeni orta sahasını Benfica'da buldu! Transfer

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezonu Süper Lig şampiyonluğuyla tamamlayan Galatasaray, transferdeki eksiklerini de belirledi. Santrfor bölgesinin Michy Batshuayi ile dolduran Sarı-Kırmızılılar, gözünü şimdi de orta saha ve sağ bek pozisyonlarına çevirdi. Süper Lig devinin, orta saha için yeni yıldızını Benfica'da bulduğu kaydedildi. İşte detaylar...

G.Saray'da orta saha adayları

Galatasaray'da bu yaz transfer döneminde orta saha için Sofyan Amrabat, Pierre Emile-Hojbjerg ve Wendel gibi isimler gündeme geldi. Amrabat'ın Türkiye'de forma giymek istememesi ve Hojbjerg için Marsilya'nın da devreye girmesiyle Galatasaray Wendel'e yoğunlaştı.

20 milyon Euro teklif edildi

Wendel için Rus ekibi Zenit ile bonservis pazarlıklarını sürdüren Aslan, Brezilyalı yıldızla anlaşma sağladı. Milliyet'te yer alan haberde, Galatasaray'ın 20 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ancak Zenit'in beklentisinin daha yüksek olduğu belirtildi.

Orta sahaya yeni aday

Bu durumda alternatiflere de yönelen Galatasaray için Portekiz basınından SIC Noticias, Sarı-Kırmızılı kulübün Benfica forması giyen 31 yaşındaki Portekizli orta saha Joao Mario için harekete geçtiğini ifade etti.

Görüşmeler başladı

Çıkan haberde Galatasaray'ın, Joao Mario'yu kadrosuna katmak için hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla görüşmelerde bulunduğu aktarıldı. Sözleşmesinin sona ermesine 2 yıl kaldığının altı çizilen Mario için Katar'ın da bir seçenek olabileceği belirtildi.

Benfica performansı

Joao Mario, kariyerinde Sporting, West Ham United, Lokomotiv Moskova, Inter ve son olarak Benfica'nın formasını giydi. Son 3 sezondur Portekiz ekibinde forma giyen Mario, 147 maçta sahaya çıktı ve 36 kez ağları havalandırırken, 26 da gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler