Magdalena Stysiak'tan Fenerbahçe ve transfer itirafı: Kontratım beni kalmaya zorladı

31.08.2024 - 08:38 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 08:46

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'nın Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak yeni açıklamalarında kontratı nedeniyle Fenerbahçe'den transfer olamadığını açıkladı.

Magdalena Stysiak'tan Fenerbahçe ve transfer itirafı: Kontratım beni kalmaya zorladı

AJANSSPOR - HABER

Polonyalı pasör çaprazı Magdalena Stysiak geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu yaz hakkında Sarı-Lacivertli ekiple yollarını ayırmak istediği yönünde haberler yapılan Stysiak, TVP Sport'tan Sara Kalisz için açıklamalarda bulundu.

"Başka bir kulübe geçme imkanım yoktu"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesinde Magdalena Stysiak'ın Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı konuşuluyordu. Sarı-Lacivertli ekibin bir diğer pasör çaprazı Melissa Vargas'ın bu sezon Çin'de de forma giyip giymeyeceğinin netleşmesi ile Stysiak'ın da transfer için karar vermesi bekleniyordu. Stysiak yeni açıklamalarında Vargas'ın Fenerbahçe ile ilk antrenmanlardan bu yana çalışması ve takımda kalmasına rağmen kendisinin Fenerbahçe'den ayrılmamasının nedenini şöyle açıkladı: "Sebebi geçerli olan kontratım. Başka bir kulübe geçme imkanım yoktu. Muhtemelen ikili değişiklikte kullanılacağım, bazen bazı maçlarda ilk6'da yer alabilirim ama bu sürekli olmayacak. Kontratım beni kulüpte kalmaya zorladı ve buna uymak zorundayım."


Stysiak'tan Fenoglio yorumu

Fenerbahçe Medicana'nın yeni başantrenörü Marco Fenoglio hakkında da konuşan Magdalena Stysiak antrenmanlar için "Oldukça yoğundu. Sabah testlerimiz vardı, öğleden sonra ise ilk antrenmanımızı yaptık. 20 günlük tatilden sonra tüm elementlere çalıştık. Savunma, servis ve hatta 6x6 karşılıklı çalışmalar bile yaptık." değerlendirmesinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Rusya'da skandal: Nataliya Goncharova'nın Ebrar Karakurt cezaları iptal edildi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler