Eyüpspor'dan maç öncesi ligi karıştıran transferler! Taner Taşkın istifa etti

24.12.2022 - 16:18 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 18:54

Keçiörengücü'nde yönetim Ibrahim Olawoyin, Batuhan Yayıkçı ve Haşim Arda Sarman'ın transferi için Eyüpspor ile anlaştı. Bu pazar Eyüpspor'la karşılaşacak Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Huzurum kalmadı" diyerek istifa etti.

Eyüpspor'dan maç öncesi ligi karıştıran transferler! Taner Taşkın istifa etti

Nazım Türknas / AJANSSPOR

Süper Lig'e çıkma mücadelesini sürdüren TFF 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktör Taner Taşkın görevine istifa etti. Aşkın'ın bu hafta karşılaşacakları Eyüpspor'un  Ankara ekibinin formasını giyen Ibrahim Olawoyin, Batuhan Yayıkçı ve Haşim Arda Sarman'ı transfer edeceğinin ortaya çıkmasından sonra istifasını vermesi dikkat çekti. Taşkın, Ajansspor'a yaptığı açıklamada "Huzurum kalmadı" dedi.

Süper Lig'e çıkma iddiası sürüyor

Keçiörengücü, TFF 1. Lig'de 38 puanla arayı açan Eyüpspor'un arkasındaki 29 puanlı 5 takımdan biri.  Ankara ekibinde hedef ilk 2'ye girerek Süper Lig'e play-off oynamadan yükselmek.

Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a elendi

Keçiörengücü, geçen perşembe Türkiye kupası 5. turunda Galatasaray'a konuk oldu. Başa baş mücadele veren Ankara ekibi son dakikalarda gelen Bafetimbi Gomis'in golüne engel olmayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı ve turnuvadan elendi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'a Keçiörengücü'nden 2 transfer daha
Habere Git

Ligde Eyüpspor'la karşılaşmadan önce istifa

Galatasaray maçı sonrası basın toplantısına çıkan teknik direktör  Taner Taşkın, "Ligdeki konumumuzun tesadüf olmadığını göstermek istiyorduk. Bence de gösterdik. Eyüpspor maçına odaklanacağız" dedi. Ancak Taşkın, şok bir kararla istifasını verdi. 

Eyüpspor, Keçiören'den 3 önemli ismi transfer etti 

Eyüpspor, Keçiörengücü'nde forma giyen Ibrahim Olawoyin, Batuhan Yayıkçı ve Haşim Arda Sarman'ın transferleri için hem oyuncularla hem de kulüpleri ile anlaştı. 

Taner Taşkın: İstifam kesin, dönüşü yok

Taşkın, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Ben görev aldığım kulüplerde hiçbir zaman para-pul işlerine asla önem vermedim, vermem. Sevgi ve saygı insanıyım. Çalıştığınız yerde huzur çok önemli, huzurumun kaçtığını hissediyorum. Başkanımız Sedat Tahiroğlu ile inanılmaz yakın bir ilişkimiz var, bu durum bazen dezavantaj getirebiliyor. Hakkımızda hayırlı olsun. İstifam kesindir ve geri dönüşü yoktur" dedi.

İlgini Çekebilir
Berke Özer resmen Eyüpspor'da!
Habere Git

"Huzurum kalmadığı için bıraktım"

Taşkın konuşmasına şöyle devam etti: "İstifam sonrası başka bir kluple anlaştığıma dair yanlış haberler çıkıyor, ben kesinlikle bir takımla anlaşmadım, huzurum kalmadığı için istifa ettim. Tabiki belli bir süre dinlendikten sonra futbola geri döneceğim."

Keçiörengücü'nü küme düşmekten kurtardı

Taner Taşkın, geçen sezonun 10. haftasında Keçiörengücü'ne imza atmış ve 4 puanla son sırada bulunan mor-beyazlıları kümede tutmayı başarmıştı. Ankara ekibi, geçen sezonu 48 puanla 12. sırada bitirdi. 50 yaşındaki Taner Taşkın, 2011 yılında Menemen Belediyespor'un başına gelerek teknik direktörlük kariyerine başladı. Manisa Büyükşehir Belediye, Sarıyer, Amed SK, Samsunspor, Vanspor ve Tuzlaspor'u  çalıştırdı. Taşkın'ın bu sezonun sonuna kadar Keçiörengücü ile sözleşmesi bulunuyordu.

Senin için hazırladığımız haberler