Berke Özer Resmen Eyüpspor'da | Transfer Haberleri

22.12.2022 - 14:33 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 16:05

Transfer haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, kaleci Berke Özer'i kadrolarına kattıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Berke Özer Resmen Eyüpspor'da | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söyleyerek Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan ve yaz transfer döneminde Portimonense'ye transfer olan Berke Özer, Portekiz ekibinde fazla forma şansı bulamadı ve takımdan ayrıldı.

Berke Özer, Türkiye'ye geri döndü

Portimonense ise 2 maçta sahaya çıkarak kalesinde 4 gol gören ve 180 dakika sahada kalan 22 yaşındaki kaleci Türkiye'ye geri döndü.

Berke Özer'in Eyüpspor'la anlaştığını duyurmuştuk

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe beni kaçırmak istedi
Habere Git

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya transferi doğruladı

Berke Özer, İstanbul temsilcisiyle 2.5 yıl + 2 yıl opsiyonlu şekilde anlaşmaya vardı. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya da Berke Özer transferini resmen doğruladı.

"Son olarak Berke Özer'i aldık"

D-Smart'ta yayınlanan Gündem Özel programına konuşan Özkaya, "Son olarak Berke Özer'i aldık. Berke'yi Süper Lig'e çıkabileceğimizi düşünerek aldık. Yabancı sınırını aşabilmek için bu hamle önemliydi. Berke'yi sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralayabiliriz. Oynamasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu

2018-19 sezonu başında 2,5 milyon Euro karşılığında Altınordu'dan Fenerbahçe'ye gelen Berke Özer, başkan Ali Koç'un ilk transferlerinden biriydi. Bir sezon sonra 2 yıllığına Belçika ekibi Westerlo'ya kiralanan 22 yaşındaki kaleci, sezon sonunda biten sözleşmesini Fenerbahçe'nin isteğine rağmen uzatmadı. 

İlgini Çekebilir
Icardi, G.Saray'daki geleceğine karar verdi!
Habere Git

Berke Özer'in Fenerbahçe performansı

Sarı-lacivertli takım kariyerinde 20 maçta forma giyen Özer, 20 gol kalesinde görürken 6 maçta ise kalesini gole kapadı. 

Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia edildi

Öte yandan, Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yükselen yaşı ve Okan Kocuk'un da yetersiz performansı sonrası Berke Özer'in ismi sarı-kırmızılı takımda gündeme gelmişti.

Muslera'ya rakip oldu

Berke Özer, geçtiğimiz sezon Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertlilerin kalesini korumuş ve Fernando Muslera'nın rakibi olmuştu. 

İlgini Çekebilir
Mehmet Büyükekşi noktayı koydu: Ocak'ta yabancı sayısı değişecek mi?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler