Mauro Icardi, Galatasaray'daki Geleceğine Karar Verdi | Transfer Haberleri

22.12.2022 - 09:22 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 09:36

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, geleceğiyle ilgili kararı yönetime iletti.

Mauro Icardi, Galatasaray'daki Geleceğine Karar Verdi | Transfer Haberleri

Galatasaray, Dünya Kupası arasında 3'ü Antalya'da, 2'si İstanbul'da olmak üzere 5 hazırlık maçı yaptı. Sarı-kırmızılılar, Toulouse'u 2-1 mağlup ederken, Rayo Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3 ve Lazio'ya 2-1 yenildi. Adana Demirspor ile de 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray'ın kupadaki rakibi Keçiörengücü

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda bu akşam saat 21.00'de Nef Stadyumu'nda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takım, iç transferde de çalışmalarını sürdürüyor.

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray’da kiralık forma giyen veya bir senelik opsiyonlu kontrat yapan futbolcular mutlu ve devam etmek istiyorlar. 

İlgini Çekebilir
Aslan kupada tur peşinde! Rakip Keçiörengücü...
Habere Git

Icardi ve Rashica, Galatasaray'da devam etmek istiyor

Sarı-kırmızılılarda şüphesiz durumu en çok merak edilen isim olan Mauro Icardi ile beraber yine kiralık olarak forma giyen Milot Rashica, önümüzdeki sezon da Galatasaray’da devam etme düşüncesinde olduklarını kulüp yetkililerine söyledi.

Özellikle Icardi’nin kendisine gösterilen yaklaşımdan dolayı çok etkilendiği ve oyuncunun Galatasaray’da kalması için bu durumun çok büyük bir fırsat olduğu bildirildi. Yine Rashica’nın da Galatasaray’da devam etme arzusunda olduğu ve bonservisinin alınmasını beklediği kaydedildi.

Aslan’da bir senelik sözleşme imzalayan ve ikinci senesi opsiyona bağlı olan Mertens ve Mata gibi isimlerin de devam etme arzusunda olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transfere hız verdi! Genç oyuncu için teklif yapıldı...
Habere Git

Bilindiği üzere, sarı-kırmızılı takım Mauro Icardi için PSG'ye kiralama bedeli olarak 750 bin Euro ödediğini açıklamıştı. Aslan, ayrıca Juan Mata'ya yıllık 1.9 milyon Euro, Dries Mertens'e 2.9 milyon Euro artı 1.1 milyon imza parası ve Milot Rashica'ya da yıllık 1.5 milyon Euro garanti ücret ödüyor.

Dursun Özbek'ten Icardi açıklaması

Beykoz Üniversitesi'nde, "Türk Sporunda Galatasaray" konulu söyleşiye katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi'nin geleceği hakkında açıklamalar yaptı. 

"Galatasaray'ın Icardi'nin bonservisi ile ilgili çalışmaları var"

Özbek, "Icardi dünya yıldızı, çok önemli, çok değerli bir futbolcu. Ligin bundan sonraki bölümüne de damga vuracak. Galatasaray'ın Icardi'nin bonservisi ile ilgili çalışmaları var ama aynı zamanda bütçeyi de düşünmek zorundayız. Sezon sonuna daha çok var, bugünden bir şey ifade etmek yanlış olur. Sezon sonu bunlar gündeme gelir, teknik ekibin vereceği raporlar ve o günkü finansal yapı da önemli." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferde Güneş açacak! Saiss sürprizi ve 6 hedef
Habere Git

Öte yandan, bu sezon Galatasaray ile 6 maçta sahaya çıkan Arjantinli golcü 4 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler