Kritik zirveye transfer damgası! Erdoğan, Putin'e futbolcu sordu

05.09.2023 - 11:40 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 14:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya lideri Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan, Putin'e Sparta Prag'dan bir futbolcuyu sordu.

Kritik zirveye transfer damgası! Erdoğan, Putin'e futbolcu sordu

AJANSSPOR HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in davetine icabet ederek, Rus lider ile Soçi'de bir araya geldi. Günübirlik ziyarette bulunan Erdoğan, Putin ile bir toplantı yaptı. Toplantının sonuna ise transfer görüşmesi damga vurdu.

Toplantının ana gündem maddeleri

Rus Sanataryum'da gerçekleşen görüşme 3 saat sürdü. Toplantının ana gündem maddeleri ise Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ve Moskova'nın tek taraflı feshettiği Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması oldu.

Erdoğan, Sparta Prag'dan futbolcu sordu

Görüşmenin sonunda Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdoğan'ı kapıya kadar uğurladı. Erdoğan, vedalaşma sırasında Sparta Prag'da forma giyen bir futbolcunun durumunu sordu. Putin ise "Tabii, iletiniz. İlgileniriz. Temas halinde olalım" yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Erzurumspor hattındaki "danışıklı satış iddiası"nda sürpriz tanık!
Habere Git

Erdoğan'ın sorduğu Sparta Praglı futbolcu kim?

Recep Tayyip Eroğan'ın "İbrahim'e sormayı unuttum" dediği Sparta Praglı futbolcunun kim olduğu ise merak konusu oldu. Erdoğan'ın Putin'e sorduğu futbolcunun şu isimler olduğu tahmin ediliyor:

  • Kaan Kairinen (Türk asıllı Finlandiyalı futbolcu)
  • Jaroslav Zeleny
  • Martin Vitik
  • Ladislav Krejci

Sparta Prag hangi ülkenin takımı, hangi ligde?

Sparta Prag, Çek Cumhuriyeti'nin futbol takımıdır. Ülkenin en başarılı kulüpleri arasında yer alır. Sparta Prag, Çekya 1. Futbol Ligi'nde (Fortuna Liga) mücadele etmektedir.

"Acaba isimleri mi karıştırdı?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rus liderine Çekya takımını sorması "Acaba isimleri mi karıştırdı?" ihtimalini de gündeme getirdi. Rusya'da "Spartak" ismiyle Spartak Moskova takımı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Peres çıkmazı! Lisansı dondurulacak mı?
Habere Git

Peres Spartak Moskova yolcusu

Fenerbahçe'nin geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Rennes maçında sakatlanan ve o günden bu yana sahalara tam anlamıyla dönüş yapamayan Luan Peres ile yolların ayrılacağı iddia edildi. Fotomaç'ın haberine göre Rus temsilci Spartak Moskova, Brezilyalı stoper için Sarı-Lacivertliler'e 3 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler