Fenerbahçe'de Luan Peres çıkmazı! Lisansı dondurulacak mı?

05.09.2023 - 10:59 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 11:10

Kadrosunda 17 yabancı olan Fenerbahçe, bu sayıyı 14'e düşürmeye çalışıyor. Sarı-Lacivertliler'de sakatlığı bulunan Luan Peres'in lisansı dondurulabilir.

Fenerbahçe'de Luan Peres çıkmazı! Lisansı dondurulacak mı?

Yaz transfer döneminde yaptığı yıldız transferler ile dikkat çeken Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen yabancı oyuncu sayısı sınırını aştı. 17 yabancıya ulaşan Fenerbahçe'nin bu sayıyı 14'e düşürmesi gerekiyor. Bu doğrultuda harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetimin Luan Peres ile yollarını ayırması bekleniyor.

Doktorlar ameliyat önerdi

Fenerbahçe'nin geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Rennes maçında sakatlanan ve o günden bu yana sahalara tam anlamıyla dönüş yapamayan Luan Peres'in geleceği merak konusu oldu. Sports Digitale'in haberine göre doktorlar Brezilyalı savunmacıya ameliyat olması yönünde öneride bulundu.

Ameliyat olursa 2-3 ay daha olmayacak

Luan Peres'in, doktorların önerisini kabul etmesi halinde en az 2-3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Kariyeri boyunca istikrarlı görüntüsü ve kaçırdığı maç sayısının azlığı ile dikkat çeken Luan Peres, Fenerbahçe'de 15 Eylül 2022'den bu yana 32 maç kaçırdı.

İlgini Çekebilir
Ezeli rakiplerin yabancıları sınırı aştı! İşte gitmesi beklenenler
Habere Git

Yönetim lisansını dondurabilir

Sports Digitale'in haberinde Luan Peres'in ameliyat olması durumunda Fenerbahçe yönetiminin, oyuncunun lisansını donduracağı belirtildi. Yabancı sınırı nedeniyle en az 3 futbolcu ile yollarını ayırması beklenen Sarı-Lacivertliler'in ilk tercihini Peres'den yana kullanması bekleniyor.

Peres'in Fenerbahçe karnesi

Temmuz 2022'de 5.23 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Marsilya'dan transfer edilen Luan Peres, Fenerbahçe'de 23 maça çıktı. 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Brezilyalı stoper, 3 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler