Bülent Korkmaz Çaykur Rizespor'dan ayrılacak mı?

16.05.2022 - 19:44 | Son Güncellenme: 16.05.2022 - 19:58

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz gelecek sezon yeşil mavili takımın başında olup olmayacağını açıkladı

Bülent Korkmaz Çaykur Rizespor'dan ayrılacak mı?

Bu sezon Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor'un hocası Bülent Korkmaz Sivasspor maçı öncesi beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Rizespor'un başında olacağım

Çaykur Rizespor ile geleceği hakkında konuşan teknik direktör Bülent Korkmaz, "Çaykur Rizespor, Bu sezon ligde kalmak için elimizden geleni yaptık ama yetmedi. Bir aksilik olmazsa gelecek sezon da Çaykur Rizespor'un başında olacağım." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor'da ayrılık!
Habere Git

Sebastian Holmen ile yollarını ayırdı

Süper Lig'e veda etmesinin ardından Çaykur Rizespor, 1 Temmuz 2021'de Willem II takımından kadrosuna kattığı 30 yaşındaki tecrübeli stoper Sebastian Holmen ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Rasmus Sebastian Holmen ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşma sağlanarak sonlandırılmıştır. Holmen'e kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki Futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler