Konyaspor yeni transfer Josip Calusic'in lisansını donduruyor!

04.08.2024 - 13:45 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 13:52

Konyaspor, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Josip Calusic'in sakatlanmasının ardından oyuncunun lisansını dondurma kararı aldı. İşte detaylar.

Konyaspor yeni transfer Josip Calusic'in lisansını donduruyor!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor'da flaş bir gelişme yaşandı. Yeşil-Beyazlı kulüp, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Josip Calusic hakkında kararını verdi.

İmzayı attı, kampta sakatlandı

Konyaspor, Sırbistan temsilcisi FK TSC'den bedelsiz transfer ettiği Josip Calusic ile Temmuz ayında sözleşme imzaladı. Takımın Slovenya'daki hazırlık kampına katılan Hırvat stoper, talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Calusic 4 ay sahalardan uzak kalacak

Kaval kemiğinde kırık ve ayak bileği bağlarında yaralanma bulunan 30 yaşındaki futbolcu için ameliyat kararı alındı. Yapılan açıklamaya göre Calusic'in 4 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Flaş Burak Yılmaz iddiası! Kayserispor Başkanı'ndan cevap...
Habere Git

Calusic'in lisansı dondurulacak

AHB Medya'da yer alan habere göre Konyaspor yönetimi, 4 ay sahalardan uzak kalacak olan yeni transfer hakkında kararını verdi. Calusic'in lisansının dondurularak yabancı kontenjanı için yer açılması planlandı.

Calusic'in 2023/24 sezonu performansı

Calusic, 2023/24 sezonunda 22 maça çıkmış ve 1 defa takım arkadaşlarına gol pası vermişti. 30 yaşındaki stoper 5 mücadelede ise sarı kart görmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler