Flaş Burak Yılmaz iddiası! Kayserispor Başkanı'ndan cevap...

04.08.2024 - 11:54 | Son Güncellenme: 04.08.2024 - 12:54

Son dakika | Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktör Burak Yılmaz ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Başkan Ali Çamlı iddiaya cevap verdi.

Flaş Burak Yılmaz iddiası! Kayserispor Başkanı'ndan cevap...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını devam ettiriyor. Kayseri temsilcisi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Kayserispor cephesi ise bu iddiaya yanıt verdi.

Alt Ligler'de yer alan habere göre Kayserispor, teknik direktör Burak Yılmaz'ın geleceği hakkında kararını verdi.

Burak Yılmaz ile yollar ayrıldı

İddiaya göre Kayserispor yönetimi, genç teknik adam Burak Yılmaz ile yollarını ayırdı.

Hazırlık maçından sonra istifa etti

Haberde, Burak Yılmaz'ın dün Göztepe karşısında 2-0 kaybedilen hazırlık maçından sonra yönetime istifasını sunduğu, kulübün ise ayrılığı gün içerisinde açıklayacağı kaydedildi.

Kayserispor Başkanı'ndan Burak Yılmaz açıklaması

Burak Yılmaz ile yolların ayrıldığı iddialarının ardından Kayserispor Başkanı Ali Çamlı konu hakkında açıklama yayınladı. Çamlı şu ifadeleri kullandı: "Teknik direktörümüz Burak Yılmaz ile ilgili basına yansıyan istifa haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Kıymetli hocamız Burak Yılmaz görevinin başındadır.

Geçen sezonun ortasından bugüne kadar hocamız ile istişareli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kasıtlı ve fitne oluşturmak için ortaya atılan iddiaları doğru bulmuyoruz. Hangi odaklar tarafından yapılırsa yapılsın Kayserispor'da oluşturduğumuz aile ortamının bozulmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğimizin de bilinmesini istiyorum.

Biz büyük Kayserispor ailesi olarak yeni sezonda başarılı olabilmek adına fedakarca çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Tüm hemşerilerimize hayırlı pazarlar diliyorum"

Burak Yılmaz'ın teknik direktörlük kariyeri

Antrenörlük kariyerine Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcısı olarak başlayan Burak Yılmaz, Güneş'in Siyah-Beyazlılar'dan ayrılmasının ardından Beşiktaş'ta geçici olarak teknik direktörlük yaptı. Kara Kartal'da 5 maça çıkan Yılmaz, Ocak ayında Kayserispor ile anlaşma sağladı. Kayserispor teknik direktörü olarak 15 resmi maça çıkan genç teknik adam 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 1.07 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler