Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt'ten açıklamalar

12.12.2022 - 22:30 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 22:49

Galatasaray'ın Milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt oyuncunun geleceği hakkında açıklamalar yaparken transfer için bir İtalyan takımını gösterdi

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt'ten açıklamalar

Galatasaray Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da yaptığı kamp ile değerlendirirken Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt açıklamalarda bulundu. 

Kerem, Avrupa'da oynamayı kesinlikle düşünüyor

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt "Şu ana kadar Napoli'den benimle kimse iletişime geçmedi. Şartlar, kulüp ve oyuncu tarafından uygun olduğunda Kerem, Avrupa'da oynamayı kesinlikle düşünüyor.

Napoli'nin onun gibi bir oyuncuya ihtiyacı olacak

Kerem, gerçekten 'büyücü'. Gol sevinciyle de bir marka haline geldi. Lozano ayrılırsa Napoli'nin onun gibi bir oyuncuya ihtiyacı olacak. Kerem, Galatasaray'da çok mutlu. Daha düşük bir ligden geliyor ama iyi performanslarla milli takıma kadar yükseldi. Galatasaray'da sözleşmesi var ve gelişmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Torreira Galatasaray'dan neden ayrılmak istiyor?
Habere Git

30 milyon TL iddiası

Galatasaray geçtiğimiz günlerde genç oyuncusu Yunus Akgün'ün sözleşmesini yenilerken Kerem Aktürkoğlu'nun 30 milyon TL istediği iddia edildi. Yönetimin bu rakamı yüksek bulduğu ve görüşmelerin durma noktasına geldiği belirtildi.

6 gol ve 1 asist

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray formasıyla 15 resmi maça çıktı ve toplam 934 dakika süre aldı. 24 yaşındaki milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.
 

Maaşı 18 milyon TL'ye çıkartılacak

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon 5 yıllık sözleşme imzalanan Kerem Aktürkoğlu 8 milyon TL maaş alırken ücretinde düzenleme yapılacağı öğrenildi. Yıldız futbolcunun maaşının 18 milyon TL'ye çıkartılacağı iddia edildi.

Yunus Akgün imzayı attı

Galatasaray Yunus Akgün'ün maaşında iyileştirme yaparak milli oyuncu ile anlaşma sağladı.  2026 sezonunun sonuna kadar Akgün 2022-2023 sezonu için 13 milyon 650 bin TL alacak. 2024-2025 sezonu için 17 milyon 200 bin TL ve 2025-2026 sezonu: 19 milyon 750 bin TL oyuncuya ödenecek. 

Senin için hazırladığımız haberler