Olivier Kemen’e Samsunspor talip oldu!

16.01.2024 - 13:01 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 13:03

Mali olarak sıkıntılı günler geçiren Kayserispor’da sözleşmesini fesih edeceği iddia edilen Olivier Kemen’e Süper Lig ekibi Samsunspor talip oldu. Detaylar.

Olivier Kemen’e Samsunspor talip oldu!

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’dan alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih etmek istediği iddia edilen Olivier Kemen’e Türkiye’den talip çıktı. Kamerun Milli Takımı’yla Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden 27 yaşındaki orta sahaya Karadeniz temsilcisi Samsunspor talip oldu.

Sözleşmesini fesih ettiği iddia edildi

Mali olarak zor bir dönem geçiren Kayserispor’da alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih ettiği iddia edilen Kamerunlu futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre halen Sarı-Kırmızılı kulübün futbolcusu durumunda. Sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak Kemen’de yaşanan gelişmeler Karadeniz ekibi tarafından yakından takip ediliyor. 

72 maça çıktı

2021-2022 sezonunda Fransa’nın Chamois Niort takımından Kayserispor’a transfer olan Kemen, Sarı-Kırmızılı formayla toplamda 72 maça çıktı. 6 gol ve 5 asist üreten deneyimli futbolcu, bu sezon ise 13 karşılaşmada görev yaptı. 875 dakika oyunda kalan Kemen, 2 kez gol sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek: "Bu soruyu Ali Koç'a sorun"
Habere Git

Transfer yasağı kalktı

Transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor’a gelen transfer yasağı da geçici olarak kaldırıldı. 2 dönem transfer yasağı alan Karadeniz ekibi, bu cezayı tedbiren kaldırırken, kış transfer sezonunda takviye yapmasında önünde engel kalmadı. 

Senin için hazırladığımız haberler