Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

08.04.2023 - 23:14 | Son Güncellenme: 09.04.2023 - 00:46

Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa, sahasında son şampiyon Trabzonspor’u konuk etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 2-0 kazanarak kritik bir galibiyete imza attı.

Karşılaşma sonrası Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş açıklamalarda bulundu.

"Kulübün vizyonuna uygun oyunlar oynamak gerekiyor"

Kasımpaşa'da üçüncü kez göreve gelen ve ilk maçına Trabzonspor karşısında çıkan Kemal Özdeş,  "Bizim için önemli bir 3 puan. Çünkü yukarı bakmak istiyoruz. Kulübün vizyonuna uygun oyunlar oynamak gerekiyor. Hem de üst sıralara çıkmak için mücadele etmek gerekiyor. Ayrı hikayeleri olan bir maç. İlk yarı biraz daha topa sahip olduk ama geniş alanda çabuk olma isteğimiz kayıplar yaşattı. geniş alanda Trabzonsporlu futbolcuların tehlike yaratmasına neden oldu." dedi.

"İlk yarı biraz daha topa sahip oldu"

Özdeş, kulübün vizyonuna uygun bir oyun planıyla galip geldiklerini belirterek, "Maça baktığınızda ilk yarı ve ikinci yarı ayrı hikayeleri olan bir maç. İlk yarı biraz daha topa sahip olduk. Ama geniş alanda çok çabuk bu topu kullanma isteğimiz bize kayıplar yaşattı. Geniş alanda dönmeyen Trabzonsporlu oyuncuların bize tehlike yaratmasına neden oldu. Hiç istemediğimiz bir oyun. Bu hem ilk yarı, hem ikinci yarı gerçekleşti." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Fırtına'lı günler... Paşa da puansız yolladı!
Habere Git

"Çok önemli 3 puan aldık"

İstedikleri oyunu oynamayadıklarını ancak istedikleri galibiyeti aldıklarını belirten Özdeş şu sözlerle açıklamalarını tamamladı:

"Trabzonspor, ikinci yarıya farklı formatla başladı. Bizim defansif kurgu yapmamız gerekiyordu. İkinci yarıda Trabzonspor'un bizim birinci bölgemizde baskısı söz konusuydu. Birinci bölgeyi savunmamız iyiydi. Ama bugün oyun olarak istediğimiz oyunu oynamadık. Çok önemli 3 puan aldık."

Kasımpaşa nefes aldı

Bu galibiyetle puanını 32’ye yükselten Kasımpaşa, düşme hattından uzaklaştı. Ligde üst üste ikinci mağlubiyetini alan Trabzonspor ise 44 puanda kalarak, maç fazlası olmasına rağmen lider Galatasaray’ı 19 puan gerisine düştü.

Senin için hazırladığımız haberler