Denizlispor Teknik Direktörü Kemal Kılıç: Adanaspor'a Döneceğim

01.04.2023 - 11:21 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 11:27

1. Lig'de Denizlispor'da Giray Bulak'ın ayrılığının ardından yeşil-siyahlı takımla anlaşan Kemal Kılıç açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Denizlispor Teknik Direktörü Kemal Kılıç: Adanaspor'a Döneceğim

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan Adanaspor'un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Denizlispor'da Giray Bulak'ın ayrılığının ardından göreve başladı. 

Yeşil-Siyahlı takıma transfer sürecinden bahseden Kılıç, gelecek sezon Adanaspor'a döneceğini söyledi. 

"Hedef 3 maçta 9 ya da 7 puan"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Kemal Kılıç, "Denizlispor'da büyük bir mücadele içerisine girdik. Küme düşme potasından çıkmak istiyoruz. Önümüzdeki 3 haftada 7 ya da 9 puan kazanmak zorundayız. Kadromuzda önemli oyuncular var ancak alternatifli bir kadromuz yok. Göztepe açısından da staratejik değeri yüksek bir maç. Maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Hedefimiz Göztepe maçında mutlak galibiyet" dedi. 

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, Galatasaray ile ilgili kararını verdi!
Habere Git

"Adanaspor'a döneceğim"

Denizlispor'a geliş sürecinden bahseden Kılıç, "Giray Bulak'ın ayrılığının ardından Denizlispor'dan teklif aldım ve süreç içerisinde mücadele etmek istedim. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, hedefimiz ligde kalmak. Denizlispor'a gelirken Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le görüştüm, gelecek sezon Adanaspor'da olacağım" ifadelerini kullandı ve ekledi: 

Taraftara çağrı 

"Denizlispor'un yapısal sorunlarını bilmiyorum, göreve başlayalı çok kısa süre oldu ve Altınordu maçı öncesi de sadece bir antrenmana çıkabildik. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın ve bu ligde onların itici güçleriyle kalalım"

3. takımda çalıştı 

Teknik Direktör Kemal Kılıç; bu sezon Şanlıurfaspor ve ardından Adanaspor'da görev aldı. Adanaspor'un deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı almasıyla TFF tarafından 3. takımı çalıştırma hakkı tanındı ve Denizlispor'a gitti.

İlgini Çekebilir
Canlı yayında açıkladı: Beşiktaş, genç stoperi istedi
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler