Beşiktaş, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu Transfer Etmek İstedi

01.04.2023 - 11:09 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 11:17

1. Lig'de şampiyonluğun iddialı takımı Çaykur Rizespor'da yönetici Hasan Yavuz Bakır açıklamalar yaptı. Bakır, transfer konusunda bir itirafta bulundu.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu Transfer Etmek İstedi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve zirvenin güçlü takımı Çaykur Rizespor son 4 maçını kazandı ve ilk 2 için iddiasını sürdürdü. 

Karadeniz temsilcisi ligin 29. haftasında sahasında Manisa FK'yı 4-2'lik skorla mağlup ederken yönetici Hasan Yavuz Bakır da açıklamalarda bulundu. 

Hedef Süper Lig'e dönmek

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Yavuz Bakır, "Son haftalarda önemli galibiyetler elde ettik. Süper Lig yolunda kritik bir 3 puan. Takımımızı tebrik ediyorum. Hedefimiz Süper Lig'e geri dönmek. Sezon başında birkaç oyuncularımızdan istediğimiz verimi alamadık ve devre arasında transferler yaptık, bu transferlerde aşı tuttu. İlk 2'den direkt Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, Galatasaray ile ilgili kararını verdi!
Habere Git

"Taraftarımız ofansif futbol istiyor"

Bülent Korkmaz'a ayrı bir parantez açan Bakır, "Bülent Hoca ile ilgili hiçbir problemimiz yok. Sezon başında taraftarımızın bir eleştirisi olmuştu. Bunun da sebebi çok belli. Rizespor taraftarı  ofansif futbol seviyor. Ancak Rizespor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi sürekli ofansif oynayamaz. Taraftarımıza saygı duyuyoruz fakat hocamız bu ligde böyle oynanır diyor ve farklı bir oyun şablonunu deniyor, görüş ayrılıkları olabiliyor. Bülent Hocamız karakteriyle ve başarısıyla eleştirilecek durumda değil" dedi. 

Beşiktaş, Emirhan Topçu'yu istedi 

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde Emirhan Topçu'yla ilgilendiğini söyleyen Hasan Yavuz Bakır, "Emirhan Topçu, Çaykur Rizespor altyapısında yetişti. Bülent Hocamız, Emirhan'a şans veriyor ve o da şansını iyi değerlendirdi. Beşiktaş, Emirhan Topçu'yla sezon başında ilgilendi ve transfer etmek istedi ancak resmi teklif olmaksızın görüşmemiz oldu" diye konuştu. 

"Gökhan Gönül konusu teknik bir karar"

Alper Potuk ve Gökhan Gönül hakkında ise Bakır, "Alper Potuk kadromuzda ve hocamız şans da veriyor. Alper, Süper Lig'de koşmadığı kadar koşuyor. Gökhan Gönül konusu tamamen teknik anlamda bir karar. Gökhan Gönül, Çaykur Rizespor'un oyuncusu çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. Gökhan'ın sözleşmesinin feshi edilmesi gibi bir gündem yok, sözleşmesini tamamlayacak" ifadelerini kullandı ve ekledi: 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Avusturyalı sol bek!
Habere Git

Ogün ve Haqi Osman için operasyon 

"Yeni Malatyaspor'dan Ogün Özçiçek ve Haqi Osman'ı kiralık olarak kadromuza kattık. İki oyuncumuzun da sözleşmesinde opsiyon yok.Yeni Malatyaspor'un gelecek sezonki hali netlik kazanırsa iki futbolcu için girişim yapacağız"

Senin için hazırladığımız haberler