Kayserispor’da Transfer Tahtası Yarın Açılıyor!

31.07.2023 - 22:13 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 22:46

Transfer haberleri... Hazırlık maçında bugün Konyaspor'a 4-0 mağlup olan Süper Lig ekibi Kayserispor'da transfer tahtası açılıyor... İşte detaylar...

Kayserispor’da Transfer Tahtası Yarın Açılıyor!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Hazırlık maçında TÜMOSAN Konyaspor'a 4-0 mağlup olan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor’un transfer tahtasının açılması ile ilgili tüm yükümlülüklerini yerine getirdiği ve tahtanın yarın itibarıyla açılacağı öğrenildi.

Kayserispor'da transfer tahtası açılıyor

Süper Lig'in köklü camialarından olan ve yaklaşık 1 yıldır geçmiş borçlarından dolayı transfer tahtası kapalı olan Kayserispor’da gereki şartlar yerine getirildi, gerekli dosyalar kapatıldı ve sıkıntılı bekleyişte mutlu sona ulaşıldı.

Özelllikle Başkan Ali Çamlı ve Basın sözcüsü Samet Koç’un, süreç içinde yapmış olduğu olumlu çağrıların yerine ulaştığı gelen bilgiler arasında.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Mert Günok ile yola devam dedi!
Habere Git

Geçen sezon transfer tahtası kapalı olduğundan kadroya takviye yapamayan sarı kırmızılı kulüp, ligi 47 puanla 9. sırada tamamlamıştı.

Çağdaş Atan istifa sinyali vermişti

Bilindiği üzere Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın açılamayan transfer tahtası sonrası istifa edeceği iddia edilmişti. Atan ise bu iddialara sosyal medya hesabından yaptığı açıklaam ile yanıt vermişti.

Çağdaş Atan: "İstifa etmedim"

Twitter hesabından bir açıklama yapan Atan, "Kayserispor’umuzun değerli taraftarına: İstifa etmedim. Tek gündemimiz elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde hazırlamak ve transfer tahtasının açılması olmalı. 

İlgini Çekebilir
Çağdaş Atan'dan istifa iddialarına yanıt!
Habere Git

Yönetimimizin bana verdiği söze güveniyor ve sezonun ilk gününe transferlerin yetişmesini bekliyorum. Geç kaldığımız için üzgünüm. Fakat ilk maçımıza kadar bekleyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler