Beşiktaş, Kaleci Mert Günok İle Sözleşme Yeniledi | Transfer Haberleri

31.07.2023 - 21:35 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 21:45

Transfer haberleri... Ante Rebic'i kadrosuna katan Süper Lig takımlarından Beşiktaş, milli kaleci Mert Günok ile olan sözleşmesini de uzattığını açıkladı.

Beşiktaş, Kaleci Mert Günok İle Sözleşme Yeniledi | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Ante Rebic'i kadrosuna katan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü, iç transferde milli kaleci Mert Günok'un sözleşmesini uzattı.

Mert Günok imzayı attı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzle profesyonel futbolcularımızdan Mert Günok arasındaki sözleşme, 2024-2025 sezonu sonuna kadar yenilenmiştir. 

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan Mert Günok'a yeni dönemde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." denildi.

İlgini Çekebilir
Rakiplere değil halka mesaj! Beşiktaş'tan Rebic videosunda alkışlanacak hareket...
Habere Git

Beşiktaş'a 2021-2022 sezonunda gelen tecrübeli file bekçisi, tüm kulvarlarda 30 resmi maça çıktı.

Mert Günok, Valerien Ismael döneminde forma şansı bulamıyordu

Başarılı kaleci Teknik Direktör Valerien Ismael döneminde fazla forma şansı bulamıyordu. Ancak Ismael'in ayrılmasının ardından göreve gelen Şenol Güneş, kaleyi Mert Günok'a teslim etti.

Şenol Güneş geldi, A Milli Takım'a çağrıldı

34 yaşındaki tecrübeli kaleci, forma şansı bulmasının ardından başarılı bir performans sergiledi ve yeniden A Milli Takım'a kadar yükseldi. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'de listeye alınmamıştı! Ülkesine dönüyor...
Habere Git

Mert Günok'un kariyeri

Kocaelispor ve Fenerbahçe altyapılarında yetişen Mert Günok, Sarı-Lacivertli takımda profesyonel oldu. Bursaspor ve Başakşehir'de forma giyen deneyimli kaleci, Ağustos 2021'de 1.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler