Kanarya'da futbolculardan ligden çekilme kararı! Oy birliğiyle...

31.03.2024 - 08:55 | Son Güncellenme: 31.03.2024 - 09:24

Yaşanan olayları uzun uzun tartışan Fenerbahçeli futbolcuların, ligden çekilmeye sıcak bakmadığı ve mücadeleye devam etmek istedikleri kaydedildi. Detaylar.

Kanarya'da futbolculardan ligden çekilme kararı! Oy birliğiyle...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de futbolcular antrenmandan önce aralarında bir toplantı yaptı ve tek tek düşüncelerini dile getirdi. Sabah'ta yer alan habere göre; çıkan ortak karar, “Mücadeleyi sürdürelim. Herkesi yenerek en iyi tepkiyi sahada vereceğiz” oldu.

Trabzonspor maçındaki taraftar olayları sonrası F.Bahçe, ligden çekilme de dahil olmak üzere birçok konuyu 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul toplantısında masaya yatıracak. 

Kulübün eski yöneticileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Ali Koç, önceki gün yüksek divan kurulu toplantısında konuşarak durumun ciddiyetine dikkat çekmiş ve oyuncularla da görüşeceğini söylemişti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den erteleme kararına ret!
Habere Git

Samandıra'da beklenen zirve gerçekleşmedi

Dün Samandıra'da beklenen zirve gerçekleşmedi. Koç'un kulüpteki işleri nedeniyle tarihi toplantıyı bugüne ertelediği ama takımın durumunu aralarında masaya yatırdığı öğrenildi.

Futbolcular mücadeleye devam etmek istiyor

Yaşanan olayları uzun uzun tartışan futbolcuların, ligden çekilmeye sıcak bakmadığı ve mücadeleye devam etmek istedikleri kaydedildi. 

Teknik heyetin de katıldığı görüşmede herkesin tek tek düşüncelerini dile getirerek şampiyonluk mücadelesinde çok kritik bir dönemde olduklarını vurguladıkları ve bu noktada yarışı bırakmak istemedikleri ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek: "Galatasaray duruşundan vazgeçmeyeceğiz"
Habere Git

Karar oy birliğiyle

Oy birliğiyle 'devam' kararı alan sarı-lacivertlilerin, bunu teknik direktör İsmail Kartal'dan yönetime iletmesini rica etti.

"Biz ligden çekilmek istemiyoruz"

İdman öncesi konuşan oyuncuların Kartal'a, "Kolay şeyler yaşamadık, ortaya bir tepki konulması konusunda yönetim haklı. Genel kurulda ve sonrasında yönetim tarafından alınacak karara tabii ki saygı göstereceğiz ancak biz ligden çekilmek istemiyoruz. 

"Sonuna kadar devam edelim"

Sonuna kadar devam edelim. Herkesi yenerek gereken cevabı sahada vereceğiz ve şampiyon olacağız. Tüm bu olanlara en iyi tepki, bizim şampiyonluk kupasını kaldırmamız olacaktır" ifadelerini kullandılar. 

İlgini Çekebilir
Omar Colley: "Türkiye'de ırkçılık olaylarını hiç görmedim"
Habere Git

Takımın hırsından etkilenen tecrübeli çalıştırıcının, öğrencilerinin sürece bakışını yönetime ileteceği bildirildi.

İsmail Kartal: "Kulaklarınızı tıkayın Adana Demir’i düşünün"

Milli takımlarından dönen Dzeko, Krunic, Livakovic, Tadic gibi yabancıların da çalışmalara dahil olduğu Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal da, dün idman öncesi uyarılarda bulundu. 

"Hiçbir şey konsantrasyonunuzu bozmasın"

Oyuncularından gündemdeki konulara kulaklarını kapatmalarını isteyen 62 yaşındaki çalıştırıcı, "Hiçbir şey konsantrasyonunuzu bozmasın. Sadece çarşamba günü oynayacağımız Adana Demirspor maçına odaklanın. 

Bizim işimiz top oynamak. Sadece bu maçı düşünün" dedi. Bu arada bir yandan oyuncularını motive etmeye çalışan Kartal, diğer yandan da sakat oyuncu raporlarına bakarak 11'ini belirlemeye çalışıyor ve rakip analizleri üzerinde incelemeler yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler