F.Bahçe'de futbolcular erteleme talebine karşı çıktı! Karagümrük maçı...

31.03.2024 - 08:33 | Son Güncellenme: 31.03.2024 - 09:01

Puan farkının açılmasını istemeyen Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de futbolcuların Fatih Karagümrük karşılaşmasını oynamak istediği iddia edildi. Detaylar.

F.Bahçe'de futbolcular erteleme talebine karşı çıktı! Karagümrük maçı...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin, Olympiakos ile UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynayacağı maçların arasında Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa mücadelesinin yankıları hala devam ediyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Sarı-lacivertliler yoğun tempo nedeniyle bu müsabakanın ertelenmesi için TFF’ye başvuruda bulunurken bu kabul görmemişti. 

F.Bahçe erteleme talebini kabul etmedi

Federasyon ise Süper Kupa’nın ardından oynanacak Fatih Karagümrük maçını ertelemeyi teklif ederken bunu da sarı-lacivertliler reddetti. Bu kararın altında iki önemli nedenin yattığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek: "Galatasaray duruşundan vazgeçmeyeceğiz"
Habere Git

Puan farkının takımı kötü etkileyeceği düşünülüyor

Birincisi yönetimin oluşabilecek puan farkının takımı kötü etkileyeceğini düşünüyor. Maç eksiğiyle de olsa zirve yarışında Galatasaray’ın 8 puan gerisine düşmenin futbolcuların üzerinde baskı yaratabileceğini savunan sarı-lacivertli idareciler, bu yüzden Fatih Karagümrük maçının oynanmasını istiyor.

Futbolcular maça çıkmak istiyor

Futbolcuların da maça çıkmak için çok istekli oldukları ortaya çıktı. Özellikle Trabzon deplasmanında alınan galibiyet oyunculara büyük moral kazandırırken, sarı-lacivertli futbolcular formda oldukları dönemde yoğun tempodan etkilenmeyeceklerini düşünüyor.

Fenerbahçe, Türkiye Süper Kupası finalinde Galatasaray ile 7 Nisan Pazar günü, Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile 11 Nisan Perşembe günü ve Fatih Karagümrük ile ligde 14 Nisan Pazar günü karşı karşıya gelecek.

İlgini Çekebilir
Omar Colley: "Türkiye'de ırkçılık olaylarını hiç görmedim"
Habere Git

Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı hazırlıkları

Öte yandan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

İki grup halinde pas çalışmalarıyla devam eden idman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler