A Milli Takım'da Kaan Ayhan'dan Almanya maçı açıklaması

14.11.2023 - 16:50 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 17:00

Son dakika spor haberleri... A Milli Takım'da Almanya ve Galler maçı hazırlıkları sürüyor. Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'da Kaan Ayhan'dan Almanya maçı açıklaması

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım'da Almanya ve Galler maçı hazırlıkları sürüyor. Milli futbolcu Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.

"Fit geldim"

Fiziksel olarak kendini iyi hissediğini ifade eden Ayhan, "Yoğun bir maç programı var. Geçen şakalaşıyorduk, gözümüzü açtığımızda ya sahadayız, ya da uçaktayız. Ama normal, küçüklüğümüzden beri bugünleri hedefledik. Bir yandan şükrediyoruz. Bu şansı değerlendirmek istiyoruz. Fiziksel olarak çok iyi hissediyorum. Hatayspor maçında sonradan girdim. Fit geldim." dedi.

"Almanya'da birçok Türk futbolcu var, oynuyor"

Almanya ile oynanacak özel maça ayrı bir parantez açan Ayhan, "Önemli bir maç. Dostluk maçı da olsa, hazırlık maçı da olsa Almanya maçı önemlidir. Kazanmak isteriz. Almanya'da birçok Türk futbolcu var, oynuyor. İki ülkenin futbol kültürü açısından önemli bir buluşma." dedi.

"Hocanın planlarını tam görmedik"

Yeni oyuncuların kendisini göstermesi için bir fırsat doğduğunu ifade eden Ayhan, "EURO2024'e katılmayı garantiledik. Galler maçına kazanmak için gideceğiz. Almanya maçı benim ve bazı arkadaşlarım için özel olacak. Hocanın planlarını tam görmedik, orada da birkaç yeni oyuncu ya da az oynayan isimleri göreceğiz. Önemli bir maç o da." dedi.

"Milli maçta da o desteği göreceğimizi zannediyorum"

Taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacağını dile getiren Ayhan, "Galatasaray ile Münih'te oynadığımız maçta tribündeki desteği gördük. Milli maçta da o desteği göreceğimizi zannediyorum. Umarım EURO2024'de iyi başlar ve başarılı bir turnuva geçiririz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler