Cremonese'yi Mağlup Eden Juventus Paul Pogba'nın Tekrar Sakatlanması İle Yıkıldı

14.05.2023 - 23:55 | Son Güncellenme: 15.05.2023 - 00:16

Serie A'da Juventus evinde Cremonese'yi 2-0 mağlup etti. Juventus'ta uzun süre sonra sahalara dönen Paul Pogba'nın tekrar sakatlık yaşaması izleyenleri üzdü.

Cremonese'yi Mağlup Eden Juventus Paul Pogba'nın Tekrar Sakatlanması İle Yıkıldı

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A'nın 35. haftasında Juventus, Cremonese'yi Allianz Stadyumu'da konuk etti. Ev sahibi Juventus karşılaşmadan ikinci yarıda bulduğu iki golle 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Paul Pogba'nın yüzüne talih gülmedi

Juventus'ta sezon başından beri sakatlığı nedeniyle yakın tarhie kadar sahalardan uzak kalan Paul Pogba bu maçla beraber ilk kez siyah beyazlı forma ile ilk 11 çıktı. Karşılaşmanın 24. dakikasında sakatlanan Fransız yıldız oyunu acı içinde terk etti.

Juventus tekrardan 2. sıraya yerleşti

Dün ikincilik koltuğunu maç fazlası ile Inter'e kaptıran Juventus bu sonuçla beraber puanını 69'a yükseltti ve tekrardan 2.'lik koltuğuna oturdu. Düşme hattındaki Cremonese ise 24 puanla 19. sırada kaldı ve bitime 3 maç kala ligde kalma ihtimalini zora soktu.

İlgini Çekebilir
Juventus efsanesi Pogba'ya sitem etti!
Habere Git

47 maç kaçırdı

Temmuz ayında Manchester United'tan ayrılarak eski takımı Juventus'a transfer olan Paul Pogba minisküs ameliyatı olmasının ardından tam 47 maç kaçırdı.

Rekora gitti bedava geldi

Fransız orta saha oyuncusu Juvetus forması giyerken 2016 yılında Manchester United'a rekor bir bedel olan 105 milyon Euro'ya transfer oldu. 2016-2022 arasında Premier League devinin formasını giyen 30 yaşındaki sözleşmesini bittikten sonra ücretsiz bir şekilde eski takımı Juventus'a döndü.

Senin için hazırladığımız haberler