Juventus Efsanesi Marco Tardelli'den Paul Pogba'ya Ağır Eleştiri

13.02.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 13.02.2023 - 16:27

Juventus'un efsane liberosu Marco Tardelli, Juventus'a sezon başında transfer olan ama sakatlıklar nedeniyle henüz forma giyemeyen Paul Pogba'yı eleştirdi.

Juventus Efsanesi Marco Tardelli'den Paul Pogba'ya Ağır Eleştiri

AJANSSPOR-HABER

Juventus'ta ikinci dönemini geçiren Fransız futbolcu Paul Pogba, yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz forma şansı bulamadı. Pogba'nın sakatlığı hakkında açıklamalarda bulunan İtalyan futbol efsanesi Marco Tardelli, Fransız yıldızın teknik direktör Massimiliano Allegri için büyük bir sorun olduğuna dikkat çekti. Aynı zamanda oyuncunun yüksek maaşı ve sezon ortasında kayak yapmaya gitmesine de göndermelerde bulundu.

"Juventus için bir sorun teşkil ediyor"

Yıldız oyuncunun transfer edildiğinden beri futbol oynayamamasına dikkat çeken Tardelli "Pogba Manchester United'da olduğu Nisan 2022'den beri futbol oynamadı. Artık Juventus için bir sorun olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

"Herkes Juventus'un Sorunları ile uğraşırken Pogba kayağa gidiyor"

Fransız yıldızın ne zaman futbola döneceğinin bilinmediğini ifade eden İtalyan efsane bu süreçte Pogba'nin kayak yapmasını "Ne zaman sahada olacağını bilmiyoruz. Geri dönecek mi ya da dönmek istiyor mu bunu da bilmiyoruz. Takım arkadaşları Juventus'un sorunlarıyla uğraşırken Pogba kayağa gidiyor" cümleleri ile eleştirdi.

İlgini Çekebilir
Fransa'da Pogba şoku! Katar'a gitmiyor
Habere Git

"Pogba Juventus yönetiminin çözmesi gereken bir sorun"

Pogba'nın ameliyat olma kararını dahi kendisi verdiğini ve artık Juventus yönetimi için bir sorun teşkiil ettiğini düşünen efsane "Ne zaman ameliyat olacağına kendisi karar veriyor ve bu durum kabul edilemez. Pogba artık Juventus yönetiminin çözmesi gereken bir problem ancak onun hakkında bir adım atılmaması da Juventus yönetiminin net fikirleri olmadığını gösteriyor." 

"Pogba Juventus yönetiminin çözmesi gereken bir sorun"

Pogba'nın ameliyat olma kararını dahi kendisi verdiğini ve artık Juventus yönetimi için bir sorun teşkiil ettiğini düşünen efsane "Ne zaman ameliyat olacağına kendisi karar veriyor ve bu durum kabul edilemez. Pogba artık Juventus yönetiminin çözmesi gereken bir problem ancak onun hakkında bir adım atılmaması da Juventus yönetiminin net fikirleri olmadığını gösteriyor." dedi.

"Pogba'nın tavırları beni rahatsız ediyor"

Sakatlığı nedeniyle henüz forma giyemeyen Pogaba hakkında açıklamalarına devam eden Tardelli, Fransız oyuncunun takım arkadaşlarına olan tavrı hakkında "Pogba'nın takım arkadaşlarına karşı olan tavrı beni rahatsız ediyor ve Allegri'nin bir an önce bu sorunu aşması gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Bir zamanlar kardeştiler! Pogba'ya aile içi şantaj
Habere Git

Sahaya çıkamadı

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'dan İtalyan devine geri döenen Paul Pogbai Juventus formasını sakatlığı sebebiyle henüz giyemedi.

100 milyonluk soygun

Yıldız oyuncu 2012'de Mancehster United'tan Juventus'a bedelsiz katıldı. Daha önce 2012-16 yıllarında Juventus forması giyen Fransız yıldız bu süreçte 178 maça çıktı ve 34 gol atmayı başaran futbolcu, 2016'da 105 milyon Euro karşılığında Manchester United'a geri döndü. Paul Pogba burada zaman zaman iyi performanslar gösterse de genellikle bekleneni veremedi. İngiliz ekibi ile sözleşmesi 2022'de biten Fransız, Juventus'a bedelsiz olarak geri döndü.

Senin için hazırladığımız haberler