Joshua ve Wilder aynı gecede ringe çıkacak!

17.11.2023 - 14:40 | Son Güncellenme: 17.11.2023 - 14:51

Eski Dünya Boks Konseyi ağır siklet şampiyonları Anthony Joshua ve Deontay Wilder, Suudi Arabistan'daki organizasyonda aynı gece ringe çıkacaklar! İşte detaylar...

Joshua ve Wilder aynı gecede ringe çıkacak!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Suudi Arabistan'da dev bir boks gecesi düzenlenecek. 23 Aralık'taki organizasyon müthiş bir heyecana sahne olacak. Eski İngiliz ağır siklet boks şampiyonu Anthony Joshua, 23 Aralık'taki etkinlikte Otto Wallin ile karşılaşacak. Aynı gecede eski şampiyon Deontay Wilder da Joseph Parker ile mücadele edecek.

Joshua ve Wilder ihtimali

Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde ringe çıkacak Anthony Joshua ve Deontay Wilder, eğer rakiplerini yenerse 2024 yılında birbirleriyle karşılaşabilirler. Boks severlerin uzun süredir beklediği bu karşılaşma, 23 Aralık'taki mücadelelerin sonuçlarına göre gerçekleşebilir.

Tekrardan unvan peşindeler

Eski ağır siklet şampiyonları Anthony Joshua ve Deontay Wilder, unvanlarını geri almanın peşinde. Joshua, Oleksandr Usyk'e; Wilder ise Tyson Fury'ye kaybederek unvanlarından olmuşlardı.

İlgini Çekebilir
Boksun en büyüğü belli olacak! Tarihte ilk kez...
Habere Git

Fury'nin çekincesi maça engel oldu

Suudi Arabistan'daki organizasyonda Dünya Boks Konseyi ağır siklet şampiyonu Tyson Fury ile Oleksandr Usyk'in mücadele etmesi planlanıyordu. Ancak Britanyalı boksörün geçtiğimiz haftalarda Francis Ngannou karşısında yaşadığı zorlu maç bu planları bozdu.

Joshua'nın karnesi

Kariyerinde 26 mücadeleye çıkan İngiliz boksör, bu karşılaşmaların 23'ünü nakavt ile kazanan taraf olmayı başardı. Joshua'nın kariyerinde 3 mağlubiyeti bulunuyor.

Wilder'ın rakamları

Amerikalı boksör Deontay Wilder, kariyerinde çıktığı 46 maçta 43 defa nakavt ile ringden ayrılan taraf oldu. 38 yaşındaki boksör, kariyerindeki 2 yenilgi ve 1 beraberliği de Tyson Fury'ye karşı almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler