Jose Mourinho'nun Victor Osimhen sözleri yeniden gündemde

03.09.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 09:47

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Victor Osimhen'in geçici transferinde anlaşmasının ardından Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun sözleri yeniden gündeme geldi.

Jose Mourinho'nun Victor Osimhen sözleri yeniden gündemde

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray ile geçici transferde anlaşmaya varan Victor Osimhen için Jose Mourinho'nun Roma'yı çalıştırdığı dönemdeki "Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu alırdım." sözleri yeniden gündem oldu.

"Çok parası olan bir kulüpte olsaydım..."

Jose Mourinho, Roma'yı çalıştırdığı dönemde İngiltere'ye transferi konuşulan Victor Osimhen hakkında konuşmuştu. Fenerbahçeli teknik direktör "Osimhen, Drogba'ya benziyor ama Didier kendini hiç yere atmazdı. İtalya'da buna göz yumuyorlar. İngiltere'ye giderse değişmek zorunda." demişti.

O dönemki açıklamalarında Victor Osimhen'i beğendiğini de belirten Jose Mourinho "Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu alırdım." ifadelerini kullanmıştı.

"Mourinho yönetiminde oynama fırsatı büyük bir onurdur"

Roma ile Napoli arasındaki bir maçta Jose Mourinho ve Victor Osimhen arasında bir konuşma geçmişti. İkilinin konuşma sırasındaki görüntüleri de dikkat çekmişti. Osimhen ayrıca Mourinho'nun kendisi hakkındaki ifadeleri için şunları söylemişti: "Yanılmıyorsam dünyanın en iyisi olan böyle bir adamdan gelmesi, benim için devam etmek için gerçekten ihtiyaç duyduğum yakıt oldu. Mourinho'dan oyunun tam ortasında böyle bir iltifat duymak benim için inanılmaz bir duygu. İnanın bana inanılmaz bir duygu."

Osimhen açıklamalarında ayrıca şu ifadeleri de kullanmıştı: "Bence her hevesli forvet, özellikle de gençken, Mourinho yönetiminde oynama fırsatı bulursa, bu büyük bir onurdur çünkü o, birçok dünya klasmanındaki forveti yetiştirdi. Didier Drogba onun altında oynadı ve onu aslında ne tür bir canavara dönüştürdüğünü biliyoruz. Ve onun için elinden geleni yaptı. Bu yüzden, benim için Mourinho'nun maçın ortasında benimle konuşması ve bana bu iltifatı yapması büyük bir ayrıcalık. Benim için çok büyük bir şey."

İlgini Çekebilir
Victor Osimhen gerçekleri! Napoli'den neden ayrıldı, Galatasaray'da yıllık ücreti ne kadar olacak?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler