Austria Wien Maçı Öncesi Fenerbahçe'den Jorge Jesus ve Gustavo Henrique Açıklama Yaptı

17.08.2022 - 19:38 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 23:34

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Austria Wien'le karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus ve futbolculardan Gustavo Henrique açıklama yaptı.

Austria Wien Maçı Öncesi Fenerbahçe'den Jorge Jesus ve Gustavo Henrique Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe, Austria Wien ile eşleşti. İlk maç için Avusturya'ya giden Sarı-Lacivertli kafileden Teknik Direktör Jorge Jesus ve futbolculardan Gustavo Henrique açıklamalarda bulundu.

Gustavo Henrique: "Hocamız buraya gelmemi istedi"

Gustavo Henrique, "Çok mutluyum burada olduğum için. Takım arkadaşlarım tarafından çok iyi karşılandım, her gün daha fazla çalışıyoruz. Hocamız buraya gelmemi istedi, onun istemesi ve buraya gelmek beni çok mutlu etti. Yarın zor bir maç bekliyoruz. Rakibimizi çalıştık, iyi analiz yaptık. Hedefimiz iyi sonuç almak. İyi çalıştık, iyi sonuç istiyoruz." dedi.

Jorge Jesus: "Slovacko takımından çok daha güçlü bir takım"

Jorge Jesus, "Yarın zor bir maç bekliyoruz, rakibimiz Slovacko takımından çok daha güçlü bir takım. Austria Wien köklü bir kulüp, iyi bir sonuç alıp evimize avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bunun bir risk olduğunu biliyoruz"

Jesus, "Fiziksel olarak iyi durumdalar diyemem, Alioski resmi bir maça çıkmadı. İrfan Can ve Mert Hakan sakatlıktan daha yeni döndüler, bu maçlar onların ısınması için daha uygun. Hazırlıkta bizimle olmadıkları için buralar onlar için şans. Bunun bir risk olduğunu biliyoruz. Başka seçeneğimiz yok." şeklinde konuştu.

"Amacımız gruplara kalmak"

Portekizli teknik adam, "Fenerbahçe, benimle birlikte her maçı kazanmak için çıkacak. İki takımın da Avrupa sıralamasında geride kaldığını görüyoruz. Fenerbahçe, son yıllarda Avrupa sıralamasında hak ettiği yerde değil. Bu iki aşamalı bir maç, amacımız gruplara kalmak." açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe daha ligde 2 maç oynadı"

Konuşmasına devam eden Jesus, "Fenerbahçe daha ligde 2 maç oynadı. Birlikte çalışmaya başlayalı sadece 8 hafta oldu. Şu ana kadar çok gol attık, ofansif anlamda daha iyi olmak için her gün çalışıyoruz." dedi.

"Bu tarz değişiklikleri yapmaya devam edeceğiz"

Jesus son olarak şunları kaydetti: "İstediğim seviyeyi yakaladık dersem kendimi kandırmış olurum. Sezonun henüz çok başındayız. Üç günde bir maç yapan takımların ilk 11'lerini sürekli değiştirmesi gerekiyor, bu tarz değişiklikleri yapmaya devam edeceğiz. 11 kişilik bir takım kurmuyoruz, kadromuz bu değişiklikleri yapabilmek için yeterli."

Senin için hazırladığımız haberler