Jorge Jesus ve Michy Batshuayi, Rennes Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

14.09.2022 - 20:22 | Son Güncellenme: 14.09.2022 - 20:45

UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında Rennes ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus ve Michy Batshuayi, basın toplantısı düzenledi.

Jorge Jesus ve Michy Batshuayi, Rennes Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci hafta mücadelesinde yarın Fransız temsilcisi Rennes ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ve Michy Batshuayi, basın toplantısı düzenledi.

Batshuayi: "Gol atmış olduğum için çok mutluyum"

İlk olarak söz alan Batshuayi, "Gol atmış olduğum için çok mutluyum. Ama geçmişte kalan bir durum. Bir sonraki maça odaklanmamız lazım. Yarınki maçı kazanmak için sahaya çıkacağız.

"Burada rekabetçi bir durum söz konusu"

Ben de Mandanda'ya karşı oynamak için mutluyum. İyi bir arkadaşlığımız vardı. Onu tekrar görecek olmak büyük bir memnuniyet. Özgüvenim üst noktada. Antrenmanlarda da sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada rekabetçi bir durum söz konusu. Tüm kulvarlarda en uzak noktaya gidebilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

"Ülke futbolunun da geliştiğini düşünüyorum"

Açıkçası onlar da gelişim gösterdiler. Genel anlamda futbol sürekli olarak gelişim gösteriyor. Ülke futbolunun da geliştiğini düşünüyorum. Bu süreçte onlar da büyük bir gelişim gösterdi" dedi. 

Jorge Jesus: "Grubun 2 favorisi Rennes ve Dinamo Kiev"

Belçikalı yıldızın ardından konuşan Teknik Direktör Jorge Jesus ise, "Yarın zor bir maça çıkacağız. Rennes Fransa Ligi'nin bir takımı. Avrupa'nın 5 önemli liginden birinde mücadele ediyor. Bana göre bu grubun 2 favorisi Rennes ve Dinamo Kiev. Ama biz de gruptan çıkabilmek için bu kendimizi onların arasında görüyoruz. Yarın da bunu yapacağız. Yarın iyi bir sonuçla buradan ayrılmak istiyoruz.

"Rakibimizin değerini biliyoruz"

Rakibimizin değerini biliyoruz. Ligde 6.'lar. Bu da onların ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor. Biz de buna en iyi şekilde cevap vermeye çalışacağız. Çok fazla oyuncu değiştiriyorlar, aynı bizim gibi... Bizim için de yarın durum bu şekilde olacak. Umarım takımım değerini gösterip, sahada gereken mücadeleyi gösterir.

"Bu hafta 3 günde 1 maç yapmadık"

Bu hafta 3 günde 1 maç yapmadık. Ligde bay geçtik. Pazar günü bir maçımız var. Perşembe ve Pazar günü maç yapacağız. Ama bu haftayı boş geçmek iyi geldi. 2 maçtan biri diğerinden daha önemli gibi bir durum söz konusu değil. Ama ligde oynayacağımız maçı da düşünerek bu maçtaki tercihlerimizi yapacağız

Futbolda takımların değerine baktığınızda fikirlerinizi şekillendiriyor. Şu anda düşüncem Rennes ve Dinamo Kiev'in favori olduğu yönünde. Tabii ki skorlardan sonra bu değişebilir. Eğer kazanıp, puanlar almaya devam edersek...Ama şu anki düşüncem Rennes ve Kiev grubun favorisi.

"Avrupa maçlarında çok fazla değişiklik yapıyorlar"

Rennes Teknik Direktörü'nün iyi ve ilginç bir kariyeri var. Ama yarın sahada oynayacak olanlar teknik direktörler değil. Tabii ki hocaların değeri önemli ama bir o kadar da oyuncuların değeri önemli. Santa Maria son maçta bir sakatlık yaşadı. Yarın oynayacak mı bilmiyorum. Ama onlar da Avrupa maçlarında çok fazla değişiklik yapıyorlar. Tıpkı Fenerbahçe gibi. Biliyorum ki yarın da durum bu şekilde olacak.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi, TFF'deki Kafka'nın Şatosu'nu yıkmak istiyor
Habere Git

"Yarın statta sayıca çok fazla taraftarımız olamayacak"

Bu durumu biliyorduk. Yarın statta sayıca çok fazla taraftarımız olamayacak. Biz onların burada olmasını isterdik. Ama Rennes sorumlulularının Fenerbahçe taraftarları hakkında almış oldukları karar bu. Onların desteğine sahip olmak isterdik. Ama bunun için yapabileceğimiz bir şey yok. Bu demek oluyor ki Rennes Kulübü'nün Fenerbahçe taraftarlarına satacağı maç biletlerinden gelen paraya ihtiyaçları yok" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Çebi'nin danışmanı faturayı Ismael'e çıkardı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler