Joal Tralho: Bugün kimliğimizi kaybetmeden kaybettik

07.10.2023 - 21:50 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 22:12

Süper Lig'de Fraport Tav Antalyaspor'un Galatasaray'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Teknik Sorumlu Joao Tralhao ve oyuncular açıklamalarda bulundu.

Joal Tralho: Bugün kimliğimizi kaybetmeden kaybettik

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın Fraport Tav Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından Akdeniz ekibi cephesinden açıklamalar geldi.

Joao Tralhao: "Kaybetmek istemiyorduk"

Yakaladıkları şanslardan faydalansalar maçın farklı bir hikayeye evrileceğini belirten Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao "Gerçekten bizim adımıza büyük ve hikayesi olan bir maç oldu. İlk yarıda kontrol etme güdüsünü sağladık. Bizim yakaladığımız ilk yarıda birkaç şans da vardı. Bunlar gol olsaydı hikaye farklı olurdu. Rakibimizin ikinci yarıda baskı kuracağını biliyorduk. Biz de biraz gol arayışına girdik. Maçın sonucuna karar veren o kırılma anı geldi. Duran toptan gol yedik. Takımımızın maça tekrar adapte olması bizce iyiydi. Galibiyeti isteyen bir takım vardı. Galatasaray oyun kontrolünü tekrar verdi. Net pozisyonlar bulduk derken ikinci gol geldi. Sonuçtan memnun değiliz. Kaybetmek istemiyorduk. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Biz kimliğimizi kaybetmeden kaybettik bugün. Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Joao Tralhao: "Farklı stratejiler geliştirdik"

Tralhao, Galatasaray karşı yaptıkları planı "3 farklı koridor vardı Galatasaray savumasında. Maçın içinde bu koridorlarda farklı stratejiler geliştirdik. Oyunun belli bölümlerinde baskı kurabildiğimiz anlar oldu. İyi değerlendirmek istedik ama maalesef olmadı bugün" cümleleri ile açıkladı.

İlgini Çekebilir
Buksa’nın bonservis bedeli belli oldu
Habere Git

Holtmann: "Harika bir maç çıkardık diyebiliriz"

Antalyaspor'un kanat oyuncusu Holtmann maçın genelinde iyi bir oyun ortaya koyduklarını "Takımımız adına harika bir maç çıkardık diyebiliriz. Kötü bir maç değildi. Son 2 hafta galibiyetlerin ardından güzel bir giriş yaptık. Maalesef kaliteli bir rakibe karşı oynadığımızı biliyorduk. Onlar bugün kazanan taraf oldular, Salı günü de kazanmışlardı. Detaylara dikkat etmeliyiz. Önümüzdeki 2 haftalık periyotta çalışarak tekrar kazanmaya başlamak istiyoruz" ifadeleri ile belirtti.

Holtmann: "Kırılma anı Sanchez'in golü oldu"

Maçın kırılma anının Davinson Sanchez'in attığı gol olduğunu söyleyen Holtmann "Bugün bizim adımıza en önemli şey korner anında adamımızı kaçırmak oldu. Sonra Sanchez golü attı. Bu kırılma anı oldu. Sanchez'in golünden sonra yine de tutunduk. Şanslar bulduk. Özellikle Assombalonga'nın pozisyonları. Orada golü atabilsek farklı bitebilirdi. Baskı kurduğumuz dakikalarda uzun gelen top ve 2'inci gol. Maalesef maç böyle bitti" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler