Bright Osayi-Samuel'e Napoli Talip Oldu | Transfer Haberleri

26.11.2022 - 15:42 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 15:57

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Bright Osayi-Samuel'e İtalyan kulübü Napoli talip oldu. İşte detaylar...

Bright Osayi-Samuel'e Napoli Talip Oldu | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin, İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers'tan (QPR) kadrosuna kattığı Bright Osayi-Samuel'e Avrupa'dan talip var... İşte detaylar. 

Napoli, Bright Osayi-Samuel'in peşinde

Daily Post'un Futbolder'den derlediği habere göre; İtalya Serie A Ligi'nde bu sezon gösterdiği müthiş performansla zirvede yer alan ve yoluna namağlup devam eden SSC Napoli, Fenerbahçe'nin sağ bek oyuncusu Bright Osayi-Samuel'i kadrosuna katmak istiyor.

İlk 11'i kaybetti

Haberde, Nijeryalı sağ bek oyuncunun ilk 11'deki yerini kaybetttiği ve bu yüzden sarı-lacivertli takımdan ayrılmak istediği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Flaş Selçuk İnan yorumu: Kasımpaşa'da trafiği durdurur
Habere Git

Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'den sonra Osayi-Samuel

İtalyan ekibi Napoli'nin de, 24 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ve sezon sonunda girişimde bulunabileceği ifade edildi. Bilindiği üzere Napoli, Fenerbahçe'den daha önce Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi de kadrosuna katmıştı. İtalyan ekibi bu 2 oyuncu için sarı-lacivertli kulübe yaklaşık olarak 34 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. 

9 milyon Euro

Öte yandan, Transfermarkt verilerine göre Osayi-Samuel'in güncel piyasa değeri 9 milyon Euro. 

Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe ile 83 maçta sahaya çıkan, 3 gol ve 6 asist ile oynayan başarılı oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Yine Adana Demirspor... Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye transfer dejavusu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler