Manchester City, Sahasında Real Madrid İle Karşılaşıyor!

17.05.2023 - 12:05 | Son Güncellenme: 17.05.2023 - 12:34

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında İngiliz ekibi Manchester City, sahasında İspanyol temsilcisi Real Madrid ile karşılaşıyor. İşte detaylar...

Manchester City, Sahasında Real Madrid İle Karşılaşıyor!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Inter, 2-0’lık avantajla çıktığı mücadelede Milan’ı, Giuseppe Meazza’da 1-0 mağlup etti. Inter, böylelikle İstanbul’da oynanacak final biletini almayı başardı.

Inter'in rakibi bu akşam belli oluyor

Inter'in UEFA Şampiyonlar Ligi finalindeki rakibi bu akşam belli oluyor. Manchester City, yarı final rövanşında Real Madrid ile sahasında karşılaşacak. İspanya'da oynanan ilk karşılaşma 1-1 berabere bitmişti. Real'in golünü Vinicius Junior, City'nin golünü ise Kevin De Bruyne atmıştı.

Muhtemel 11'ler

  • Manchester City XI: Ederson; Walker, Rúben Dias, Akanji; Stones, Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, Gündoğan, Grealish; Haaland.

  • Real Madrid XI: Courtois; Carvajal, Militão, Rüdiger, Alaba; Modrić, Kroos, Camavinga; Valverde, Benzema, Vinícius Jr.
İlgini Çekebilir
Milli yıldıza dev talip!
Habere Git

Guardiola: "Burada olduğumuz için çok şanslıyız"

Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, "Real Madrid maçının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Belki de en önemlilerinden biridir. Bunu inkar edemeyiz ama oyunculara anın tadını çıkarmalarını söyledim. Burada olduğumuz için çok şanslıyız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız ve tüm gücümüzü göstereceğiz" dedi.

Ancelotti: "Heyecan verici bir maç olacak"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise, "Sadece Haaland'ı düşünmüyoruz. De Bruyne, İlkay ve Mahrez gibi önemli oyuncuları var. Zor bir karşılaşma olacak. Madrid ve Manchester City, şu anda Avrupa'nın en iyi takımlarından. İlk maç olduğu gibi ikinci maçta heyecan verici olacak" şeklinde konuştu.

Manchester City-Real Madrid maçı hangi kanalda?

Manchester City ile Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşması saat 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi EXXEN ve TV 8 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Fener'den dev hamle! Kalede adımlar sağlam, kanat imzayı attı
Habere Git

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da

Bilindiği üzere UEFA Şampiyonlar Ligi 2022-2023 sezonu finali 10 Haziran Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler