Enes Ünal'a Dev Talip | Transfer Haberleri

17.05.2023 - 11:09 | Son Güncellenme: 17.05.2023 - 11:31

Transfer haberleri... İspanya Ligi'nde Getafe forması giyen ve attığı gollerle adından sıkça söz ettiren milli futbolcu Enes Ünal'a dev bir takım talip oldu.

Enes Ünal'a Dev Talip | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Getafe forması giyen ve attığı 14 golle, gol krallığı sıralamasında üçüncü sırada yer alan ve yeniden A Milli Takım'a çağrılan Enes Ünal'a bir takım daha talip oldu. İşte detaylar...

Gonçalo Ramos'un yerine Enes Ünal

Portekiz'de yayın yapan Record sitesine göre; Benfica kulübü, yıldız oyuncu Gonçalo Ramos'un sezon sonu takımdan ayrılması durumunda yerini Getafe forması giyen milli oyuncu Enes Ünal ile doldurmak istiyor. İspanyolların, yıldız oyuncu için 20 milyon Euro istediği öğrenildi.

Haberde, bu sezon Portekiz Ligi'nde attığı 26 gol ve 12 asistle fırtına gibi esen Gonçalo Ramos'un Manchester United ile flört halinde olduğu ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan G.Saray'a övgü: "Rekorlar kırarak ilerliyor!"
Habere Git

Benfica'nın da, Gonçalo Ramos'un ayrılması durumunda Feyenoord forması giyen Santiago Gimenez ve Getafe'de oynayan Enes Ünal'ı listesine aldığı ifade edildi. Ancak Portekiz kulübü, Gimenez'in bonservis bedelinin hayli yüksek olması nedeniyle Enes Ünal'a yöneldiği kaydedildi.

Getafe, Benfica iddialarını doğruladı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Getafe Başkanı Angel Torres, Benfica'nın Enes Ünal ile ilgilendiğini doğruladı. Torres, "Benfica, İtalya'dan ve Premier Lig'den Enes Ünal'ı istemeyen gelene bir takım olmadı. Şu an herhangi bir temas yok. 

"Benfica birkaç maçta oyuncuyu izlemek için buraya geldi"

Benfica harika bir takım. Oyuncu hangi ligi istediğine kendi karar verecek ve bu onun için zor olacak. Gerçek şu ki, Benfica birkaç maçta oyuncuyu izlemek için buraya geldi. Dediğim gibi, Getafe ile doğrudan bir görüşmemiz henüz olmadı" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fener'den dev hamle! Kalede adımlar sağlam, kanat imzayı attı
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan, İspanyol kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 36 karşılaşmada 15 gol ve 5 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler