İsmail Kartal, Kasımpaşa maçı sonu açıklama yaptı

08.10.2023 - 21:18 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 21:35

Trendyol Süper Lig 8. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Detaylar...

İsmail Kartal, Kasımpaşa maçı sonu açıklama yaptı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de 8'de 8 yaparak Daum'un rekorunu egale edenTeknik Direktör İsmail Kartal, Kasımpaşa maçından hemen sonra yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. İşte Kartal'ın maç yorumu...

''Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik''

Karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısını değerlendiren İsmail Kartal, ''Her şey planladığımız gibi. Kasımpaşa iyi bir takım. Bizim de neler yapmamız gerektiğini konuştuk anlattık. Kendi işimizi yaptık. Oyunun içerisindeki varyasyonlarla rakibe şans vermedik. İlk 30 dakika içinde çok iyi pas organizasyonları vardı gol de geldi. İkinci yarı biraz daha tempoyu artırmamız gerektiğini, 2, 3 hatta 4'ü atmamız gerektiğini konuştuk. Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik. Önemli olan 3 puandı. Oyuncularımı tebrik ederim.'' dedi.

''Hem hücum hem savunma yapıyoruz''

Hücum ve savunmayı aynı anda yaptıklarını söyleyen Kartal, ''Futbolda sadece hücum ya da defans diye bir şey yoktur. Biz oyunun iki bölümünü de aynı anda yapıyoruz. Oynatmak istediğimiz oyun bunu gerektiriyor. '' dedi.

'' Elimde Türk oyuncusu çok az var''

Elinde yerli oyuncu az olduğunu söyleyen Kartal, ''Türk oyuncusu elimizde az. Milli aradan sonra Emre ve Cengiz'in aramıza dönmesi kadro derinliği arasından katkı sağlayacak. Umarım kısa zamanda dönerler.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler