Rus Model Irina Shayk Dünyaca Ünlü Sporcu İle Objektiflere Takıldı

24.07.2023 - 22:56 | Son Güncellenme: 24.07.2023 - 23:30

Dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk, efsane Amerikan Futbolcusu Tom Brady ile görüntülerdi. İkili arasındaki yakınlık dikkatlerden kaçmadı.

Rus Model Irina Shayk Dünyaca Ünlü Sporcu İle Objektiflere Takıldı

AJANSSPOR-HABER

37 yaşındaki dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda emekliliğini açıklayan 45 yaşındaki efsane Amerikan Futbolcusu Tom Brady ile samimi görüntüler verdi.

Otelinden alıp evine götürdü

Dünyaca ünlü magazin sitesi Page Six'in haberine göre Tom Brady cuma günü Irina Shayk'ı Los Angeles'taki Bel-Air Oteli'nden aldı ve kendi evine götürdü. Brady'nin aracında görüntülenen ikilinin yakın davranışları dikkat çekti. İkili o geceyi Tom Brady'nin evinde geçirdikten sonra 45 yaşındaki emekli sporcu Shayk'ı oteline geri bıraktı.

Rus modelin hasretine dayanamadı

Haberin devamında Tom Brady'nin, Irina Shayk'ı aynı gün öğleden sonra tekrardan Rolls-Royce aracı ile aldığı görüntüler servis edildi. Brady'nin lüks aracı kırmızı ışıkta durduğu sırada emekli futbolcunun Rus modelin yanağını okşadığı görüntüler aşk dedikodularını güçlendirdi.

İlgini Çekebilir
NFL efsanesi Tom Brady'den flaş karar! Ocak ayında emekli olmuştu...
Habere Git

Cristiano Ronaldo ile ilişkisi olaylarla bitti

Daha önce dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile 5 yıllık bir ilişki yaşayan Rus modelin ayrıldıktan uzun süre yaptığı açıklamalar gündem yaratmıştı. Irina Shayk, Portekizli yıldızın kendinisini defalarca aldattığını dile getirmişti.

Brady 13 yıllık evliliğini bitirdi

Yıllar içerisinde terlettiği New England Patriots ve Tampa Bay Buccaneers formaları ile NFL tarihinin en ikonik ismi haline gelen Tom Brady, magazin dünyasında da oldukça ilgi gören bir isim. Brezilyalı model Gisele Bündchen ile 13 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl noktalayan eski sporcunun adı birçok ünlü isim ile anıldı.

Takım sporları tarihine geçti

NFL'de en çok Super Bowl zaferi kazanan ekipler 6'şar zafer ile New England Patriots ve Pittsburgh Steelers olurken, Patriots ile 6 şampiyonluk kazanan Brady, Buccaneers'ta da bir şampiyonluk sevinci yaşayarak 64 yıllık modern lig tarihindeki bütün kulüpleri geride bıraktı.

İlgini Çekebilir
İrina Shayk, topuklu ayakkabılarını çıkarıp Formula-E koltuğuna oturdu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler