Emekliliğini açıklayan Tom Brady, NFL'e geri döndü

14.03.2022 - 11:07 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 11:14

22 yıllık kariyerini ocak ayında sonlandırdığını açıklayan NFL efsanesi Tom Brady, emeklilik kararından vazgeçtiğini ve Tampa Bay Buccaneers'e geri döndüğünü açıkladı. İşte detaylar...

Emekliliğini açıklayan Tom Brady, NFL'e geri döndü

NFL tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan 44 yaşındaki Tom Brady, sosyal medya hesabı üzerinden emekliliğine ilişkin bir açıklama yayımladı.

"Sahada olmam gerektiğini fark ettim"

NTV'de yer alan habere göre; Brady yaptığı açıklamada, "Geride bıraktığımız iki ayda kenarda değil, sahada olmam gerektiğini fark ettim. Elbet bir gün emekli olacağım ancak bugün değil. Takım arkadaşlarımı ve bana desteğini gösteren ailemi seviyorumve onlara teşekkür ediyorum. Her şeyi mümkün kılan onlar. Tampa'ya 23. sezonum için dönüyorum. Henüz tamamlanmamış bir işimiz var." ifadelerini kullandı.

Tampa Bay Buccaners, 2021/22 NFL play offlarında sezonu şampiyon olarak tamamlayan Los Angeles Rams'e elenmişti. National League'de konferans yarı finalinde karşılaşan iki ekibin mücadelesini Rams, 30-27 kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Yaşayan efsane Tom Brady 22 yıllık kariyerini noktaladı
Habere Git

"Geri döndüğü için heyecanlıyım"

Tampa Bay Buccaneers Genel Menajeri Jason Licht ise yaptığı açıklamada, Brady'nin dönüşünden dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi, "Tom'un bu sezon geri dönecek olmasından dolayı heyecanlıyız ve mutluyuz. Emekliliğini tekrar düşünmesi için ona her şeyi değiştirebileceğimizi ve tüm opsiyonları kullanabileceğimiz söyledik. Tom'la çok fazla görüşme yaptık ve bize inandığı için mutluyuz. Bu kararla birlikte sezon hazırlıklarını yeniden yapacağız ve şampiyonluk için gerekli hamleleri planlayacağız."

Tom Brady'nin kaç şampiyonluğu var?

2000 NFL Draftı'nda New England Patriots'ın 6.tur 199. sıra seçimi olan Tom Brady, 22 sezonda 7 Super Bowl şampiyonluğu yaşadı. 20 sezon oynadığı New England Patriots'ın takım tarihinde kazandığı tüm şampiyonluklarda yer alan Brady, 2019'da Tampa Bay Buccaneers'la anlaştı. Yeni takımındaki ilk sezonunda da şampiyonluğa ulaşan 44 yaşındaki efsanevi oyuncu, bu yılın ocak ayında emekliliğini açıklamıştı.

Tom Brady kimdir?

Thomas Edward Patrick Brady Jr. veya daha çok bilinen adıyla Tom Brady (d. 3 Ağustos 1977), en son National Football League takımlarından Tampa Bay Buccaneers forması giyen Quarterback pozisyonunda oynamaktadır. 2000 NFL Seçmeleri'nde Patriots tarafından 6. tur 199. sıradan seçilmiştir. Brady, tüm zamanların en iyi oyun kurucusu olarak kabul edilir

Senin için hazırladığımız haberler