Irak'tan Açıklama Geldi: Ali Jasim’in Antalyaspor'a Transfer Oldu!

12.07.2023 - 22:20 | Son Güncellenme: 12.07.2023 - 22:22

Antalyaspor, üst üste imzalara hazırlanırken Irak ekiplerinden Al-Kahrbaa Club’da Ceo Naeem Saddam, Ali Jasim’in artık Antalyasporlu olduğunu açıkladı.

Irak'tan Açıklama Geldi: Ali Jasim’in Antalyaspor'a Transfer Oldu!

AJANSSPOR DIŞ HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Antalyaspor, üst üste imza atmaya hazırlanırken, sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. 19 yaşındaki futbolcu için Al-Kahrbaa Club’a yapılan resmi teklif, sosyal medyada paylaşılırken bir açıklama da Irak ekibinden geldi. 

Gent ile anlaşma bozuldu

Belçika ekibi Gent’le de adı anılan sağ kanat oyuncusuyla ilgili olarak konuşan Ceo Naeem Saddam, Antalyaspor’un transferi bitirdiğini söyledi. Saddam, genç futbolcunun daha çok şans bulacağı için Antalyaspor’u tercih ettiğine dikkat çekti.

''Antalyaspor sıçrama tahtası olacak''

Gent ile yapılan anlaşmanın bozulduğuna vur yapan Saddam, “Gent'in teklifi donduruldu. Ali Jasim Antalyasporlu olacak. Gent'in Antalyaspor'dan daha iyi olduğu aşikar ama Antalyaspor da onun için bir başlangıç ve iyi bir sıçrama tahtası olacak. Ali Jassim artık kesinlikle bir Antalyaspor oyuncusu” sözlerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor Iraklı futbolcunun peşinde
Habere Git

Genç milli takımda oynuyor

Futbol kariyerine 2020 yılında Al-Karkh'da başklayan 19 yaşındaki futbolcu, Al-Shorta SC, Al-Qasim SC ve Al-Kahrbaa Club formalarını terletti. Sağ kanatta forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, Irak ekiplerinden Al-Kahrbaa Club formasını giyiyor. Irak genç milli takımının da formasını giyen Jasim, 6 maçta 2 gol kaydetti.

6 maçta 2 gol attı

Irak medyasında ortaya atılan iddiaya göre transfer girişimi başladı. Sağ kanatta forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, Irak ekiplerinden Al-Kahrbaa Club formasını giyiyor. Irak genç milli takımının da formasını giyen Jasim, 6 maçta 2 gol kaydetti.

Sonraki satıştan yüzde 15 pay

Ortaya koyulan haberlerde Antalyaspor’un resmi teklif yazısına da yer verildi. Sosyal medyadan paylaşılan teklif yazısında bazı yerler kapatılırken, Akdeniz ekibinin sonraki satıştan yüzde 15 pay teklif ettiği ifadesi ise saklanmadı.

Senin için hazırladığımız haberler