Süper Lig Ekibi Anltayaspor, Ali Jasim'i Transfer Etmek İstiyor

11.07.2023 - 19:02 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 19:07

Transfer çalışmalarına teknik direktör Nuri Şahin önderliğinde devam eden Süper Lig ekibi Antalyaspor gündemine Iraklı futbolcu Ali Jasim'i aldı. İşte detalyar...

Süper Lig Ekibi Anltayaspor, Ali Jasim'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR DIŞ HABER

Transferde atağa kalkan ve pek çok isimle imza aşamasına gelen Antalyaspor, bu kez Iraklı genç futbolcu Ali Jasim’in peşine düştü. 

Antalyaspor teklif sundu

Transferde vites artıran Antalyaspor, üst üste imzaları atmaya hazırlanırken, bu kez sürpriz bir isim gündeme geldi. Akdeniz ekibi, Iraklı futbolcu Ali Jasim için resmi teklifini sundu.  

6 maçta 2 gol attı

Irak medyasında ortaya atılan iddiaya göre transfer girişimi başladı. Sağ kanatta forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, Irak ekiplerinden Al-Kahrbaa Club formasını giyiyor. Irak genç milli takımının da formasını giyen Jasim, 6 maçta 2 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor golcüsünü Fransa’da buldu
Habere Git

Sonraki satıştan yüzde 15 pay

Ortaya koyulan haberlerde Antalyaspor’un resmi teklif yazısına da yer verildi. Sosyal medyadan paylaşılan teklif yazısında bazı yerler kapatılırken, Akdeniz ekibinin sonraki satıştan yüzde 15 pay teklif ettiği ifadesi ise saklanmadı.

Gent’e gitmedi

Belçika ekibi Gent’in de transfer listesinde yer alan Jasim, imza aşamasında geri adım attı. Antalyaspor’dan gelen teklifin bu kararında etkili olduğu iddia edildi. Gelen bilgilere göre Akdeniz ekibinde daha fazla şans bulacak olması yönünü çevirmeye yetti.

Senin için hazırladığımız haberler