Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile'den Lazio'ya duygusal veda...

13.07.2024 - 16:22 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 16:28

Son dakika futbol haberleri | Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, Serie A ekibi Lazio için duygusal bir veda mesajı yayınladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile'den Lazio'ya duygusal veda...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, Serie A ekibi Lazio'nun efsane golcüsü Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı. İtalyan santrfor, Lazio için duygusal bir veda mesajı yayınladı.

"Bugün kariyerimin en zor günlerinden biri"

Immobile paylaştığı mesajda, "Bugün kariyerimin en zor günlerinden biri. Yıllar süren duyguların, zaferlerin, yenilgilerin, fedakarlıkların ve sevinçlerin ardından veda zamanı geldi. Unutulmaz anlar paylaştık, zor kazanılan zaferler, son dakika golleri, mağlubiyetler sonrası gözyaşları. Her bir anımda koşulsuz sevgininizi hissettim ve bunun için sonsuza kadar minnettarım" dedi.

"Sizi her zaman kalbimde taşıyacağım"

Mesajın devamında, "Hayat beni nereye götürürse götürsün bir parçam hep burada sizinle olacak. Sizi her zaman kalbimde taşıyacağım, her şey için teşekkür ederim. Kaptanınız olmak bir onur ve ayrıcalıktı" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a görüşme yanıtı
Habere Git

Beşiktaş KAP'a bildirdi

Beşiktaş, dün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Ciro Immobile ile transfer görüşmelerine başlandığı bildirdi. Geçen sezon Lazio formasıyla 43 resmi maçta 11 gol atan 34 yaşındaki futbolcu, Serie A'da 4 kez gol kralı olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler