Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a yanıt: "EURO 2024'ten önce kendisiyle bir değil birkaç kez görüştük"

13.07.2024 - 14:56 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 15:15

Beşiktaş ile olan sözleşmesinin bitmesini ardından Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun'un "Sözleşmem bittikten sonra Beşiktaş'ın teklif yapmasını bekledim, yapmadılar" açıklamasına siyah beyazlı kulüpten yanıt geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a yanıt: "EURO 2024'ten önce kendisiyle bir değil birkaç kez görüştük"

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe ile anlaşan milli futbolcu Cenk Tosun'un açıklamalarına siyah beyazlı kulüpten açıklama geldi.  

Yıllık 2,5 milyon Euro kazanacak

33 yaşındaki Cenk Tosun’un Fenerbahçe'den 2 yıllık maliyetinin maaş ve imza parası dahil toplam 2.5 milyon Euro’ya yakın olacağı öğrenildi.

"Beşiktaş'tan teklif bekledim, yapmadılar"

Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun yaptığı açıklamada, "Sözleşmem bittikten sonra Beşiktaş'ın teklif yapmasını bekledim, yapmadılar" ifadelerini kullandı. 

"Bir değil, birkaç kez görüştük"

Cenk Tosun'un bu açıklamalarına Beşiktaş'tan yanıt geldi. Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Kontraspor'a yaptığı açıklamada, "Biz EURO 2024'ten önce kendisiyle bir değil birkaç kez görüştük" dedi. 

"Kendisiyle görüştük fakat para olayını hiç konuşmadık"

Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transfer olmasından dolayı üzüldüğü belirten Aybaba, "Sadece ben değil tüm Beşiktaş camiası üzülmüştür. Cenk için hayırlı olsun. Gittiği yerde giyeceği formanın hakkını verecek karakterli bir arkadaşımızdır. Cenk Tosun Türk futbolu için bir değerlidir. Biz kendisiyle görüştük fakat para olayını hiç konuşmadık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler