TFF 3. Lig Ekibi Iğdır FK'dan Transferde Dev Hamleler

24.06.2023 - 23:31 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 23:40

Iğdır FK, Teknik Direktör Erkan Sözeri ve Sportif Direktör Ergün Keleş ile yollarını ayırırken Ömer Şişmanoğlu, Kerim Avcı ve Hasan Hatipoğlu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Kulüpte ceo olarak da Onur Girdap görevlendirildi.

TFF 3. Lig Ekibi Iğdır FK'dan Transferde Dev Hamleler

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezonu zirvede tamamlayarak TFF 2. Lig’e yükselen Iğdır FK, transferde büyük oynuyor. Alagöz Holding sponsorluğunda transfere hızlı bir giriş yapan Iğdır FK, Pendikspor’dan Hasan Hatipoğlu, Denizlispor’dan Ömer Şişmanoğlu ve Bandırmaspor’dan Kerim Avcı ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 

Iğdır transferde büyük bütçe ayırdı

Transferde bombaları üst üste patlatmayı hedefleyen Iğdır FK, büyük bir bütçe ayırdı. TFF 2. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Iğdır FK’nin Hasan Hatipoğlu, Ömer Şişmanoğlu ve Kerim Avcı için yaklaşık 20 milyon TL ayırdığı öğrenildi.  

Erkan Sözeri ile yolları ayrıldı

Doğu Anadolu ekibi, Teknik Direktör Erkan Sözeri’yle de yollarını ayırdı. Deneyimli teknik adamla gelecek sezon devam etmeme kararı alan Iğdır FK yönetimi, sportif direktör Ergün Keleş’in görevinde de son verildi. Iğdır FK’de ceo olarak ise Onur Girdap görevlendirildi.  

İlgini Çekebilir
O yönetici devreye girdi, sözleşmesini feshetti
Habere Git

Süper Lig biletini almıştı

Hasan Hatipoğlu, Süper Lig’e yükselen Pendikspor’un en istikrarlı oyuncularından birisi olarak dikkat çekmişti. İstanbul ekibiyle 32 maça çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 2 gol ve 1 asistle katkı sağladı. 

Eski Beşiktaş'lı 24 maçta 8 gol attı

Geçen sezon Denizlispor formasını giyen Ömer Şişmanoğlu, takımının Spor Toto 1. Lig’e düşmesine engel olamazken, 24 maçta 8 gol ve 3 asistle katkı sağladı. 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sona ermişti. 

1.Lig'de 2000 dakikayı aştı

Bandırmaspor’da iyi bir sezon geçiren Kerim Avcı, 30 maçta 2 bin 54 dakika süre aldı. 8 gol atan 33 yaşındaki futbolcu, 4 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.

İlgini Çekebilir
Denizlispor'da Ömer Şişmanoğlu'nun lisansı neden çıkmadı?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler