Antalyaspor Mehmedi'nin Sözleşmesini Feshetti! Ayrılırken Para İstemedi

24.06.2023 - 22:52 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 23:05

Antalyaspor, Admir Mehmedi'nin sözleşmesini feshetti. Oyuncu, Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay'ın da etkisiyle ayrılırken kulüpten ücret talep etmedi.

Antalyaspor Mehmedi'nin Sözleşmesini Feshetti! Ayrılırken Para İstemedi

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’da geçen sezonun devre arasında büyük umutlarla transfer edilen ve 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Admir Mehmedi, takımdan resmen ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar'ın fesih görüşmelerine olumlu karşılık veren İsviçreli futbolcu, 1 yıl daha olan sözleşmesi için hiçbir ücret talebinde bulunmadı.

245 bin Euro alacağı ödendi

32 yaşındaki futbolcuyla bir süredir yapılan görüşmeler sonucunda, günü geçmiş alacaklarının ödenmesi karşılığında fesih anlaşmasına varıldı. Kırmızı-Beyazlılar'dan 245 bin Euro tahsil eden deneyimli futbolcu, fesih anlaşmasına imzasını attı.

725 bin Euro kasada kaldı

Takımın en çok kazanan isimleri arasında yer alan Admir Mehmedi’nin sözleşmesini feshetmesiyle birlikte Antalyaspor da ciddi bir tasarruf yapmış oldu. Kırmızı-Beyazlılar, tam olarak 725 bin Euro’yu kasasında tuttu.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia! Galatasaray'da hedef dünya starı
Habere Git

Aytaç Altay'a teşekkür

Admir Mehmedi’nin fesih görüşmelerini yapan Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay, yapılan anlaşmada büyük rol oynadı. İsviçreli futbolcuyu, gelecek sezonki haklarını talep etmemesi konusunda ikna eden Altay’a, Başkan Sabri Gülel’in özel olarak teşekkür ettiği gelen haberler arasında yer aldı. 

Son 13 maçta süre alamadı

Antalyaspor formasıyla son maçına 24’üncü haftada Kasımpaşa’ya karşı çıkan Admir Mehmedi, sezonun son 13 maçında süre alamadı. Bu sezon toplamda 12 maça çıkan Mehmedi, 448 dakikada skor katkısı sağlayamadı.

Geçen sezonun devre arasında transfer edilen ve geldiği günden beri sakatlıklardan yana büyük sorun yaşayan Admir Mehmedi, 1.5 sezonda 15 maçı bu sebeple kaçırdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den dev hamle! Kartal'ın gözdesine transfer teklifi
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler