İbrahim Akdağ Trabzon’a gol attı, sevinmedi

20.03.2021 - 19:52 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 19:57

Süper Lig’in 31. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Ankaragücü’nde İbrahim Akdağ penaltıdan fileleri havalandırdı. Galatasaray’dan sonra bir büyüğe daha gol atan tecrübeli futbolcu neden sevinmedi? Detaylar haberimizde…

İbrahim Akdağ Trabzon’a gol attı, sevinmedi

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor-Ankaragücü maçında konuk ekibin 26. dakikada kazandığı penaltı vuruşu için topun başına İbrahim Akdağ geçti. Klas bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakır’ı mağlup eden sarı lacivertli futbolcu skoru 1-1’e getirdi. 

İbrahim Akdağ, Galatasaray maçında da Ankaragücü’nün kazandığı penaltıyı ağlarla buluşturarak takımının aldığı galibiyette katkı sahibi olmuştu. Ancak İbrahim’in Trabzonspor’a attığı golden sonra sevinmemesi dikkat çekti.

Abdullah Avcı'yla çalışmıştı

Sezona BB Erzurumspor’da başlayan 29 yaşındaki futbolcunun adı devre arası Trabzonspor ile geçmiş ancak Ankaragücü’ne transfer olmuştu. Kendisi de Trabzonlu olan İbrahim Akdağ, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımında kısa bir süre Abdullah Avcı ile çalıştı. Bordo mavililerin antrenörü Egemen Korkmaz ile de takım arkadaşlığı yaptı. 

İbrahim Akdağ ligde 2. golünü attı

Akdağ, bu nedenlerle gönlünden geçenin Trabzonspor forması giymek olduğunu dile getirmişti. Erzurum’da gol sevinci yaşayamayan tecrübeli futbolcu Ankaragücü’nde ise 2 gole ulaştı. İbrahim Akdağ daha önce Darıca Gençlerbirliği ve Ümraniyespor’da da oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler