Dünya Kupası'nda Song ile Tartışan Onana, Kamerun Milli Takımı'nı Bıraktı

23.12.2022 - 15:20 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 15:30

Kamerun ile Katar'daki Dünya Kupası'na gelen kaleci Andre Onana, teknik direktör Rigobert Song ile tartışıp kampı terk etmişti. Milli takımı bıraktı.

Dünya Kupası'nda Song ile Tartışan Onana, Kamerun Milli Takımı'nı Bıraktı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Kamerun Milli Takımı kafilesinde yer alan Andre Onana, teknik direktör Rigobert Song ile tartışarak kamptan ayrılmıştı. 26 yaşındaki file bekçisi, Kamerun Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

"Kamerun herhangi bir kişi veya oyuncudan önce gelir"

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Onana, "Kamerun Milli Takımı ile hikayem sona erdi. Oyuncular gelir ve gider, isimler geçicidir ama Kamerun herhangi bir kişi veya oyuncudan önce gelir. Kamerun sevgisi ebedidir" ifadelerini kullandı.

"Hislerim asla değişmeyecek"

Sözlerine devam eden Andre Onana, "Ayrıca milli takıma ve zor zamanlarda dahi bizi her zaman destekleyen halkımıza sevgim sonsuzdur. Hislerim asla değişmeyecek" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Federasyondan bir soruşturma daha! Juventus küme düşebilir...
Habere Git

İsviçre maçından sonra hocasıyla tartıştı

2022 Dünya Kupası G Grubu'nda mücadele eden Kamerun'da Andre Onana, dev şampiyonanın ilk maçında İsviçre'ye karşı forma giydi. 90 dakika sahada kalan kaleci, maçın ardından teknik direktör Song ile oyun tarzı konusunda anlaşmazlık yaşadı.

Kampı terk etti, kale Epassy'ye emanet edildi

Onana ile Song arasında çıkan tartışmanın ardından 26 yaşındaki oyuncu kampı terk etti. Kamerun'da kale, Dünya Kupası gruplarında kalan 2 maçta Devis Epassy'ye emanet edildi.

Futbola Barcelona'da başladı

2 Nisan 1996 doğumlu Andre Onana, Barcelona altyapısında futbola başladı. 2015 yılında Ajax'a transfer olan Kamerunlu file bekçisi, 2022'de ise Serie A devi Inter'e imza attı.

İlgini Çekebilir
TFF'de yoğun mesai! Süre bitti, puan silme cezası geliyor
Habere Git

Onana'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Inter forması ile 13 karşılaşmada görev alan Andre Onana, 16 gole engel olamadı. 1,90'lık kaleci, 5 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler