Bornova 1877 Başkanı Hüseyin Ok: "Hedef Kalıcı Başarı ve Şampiyonluk"

12.08.2023 - 17:50 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 18:01

TFF 3. Lig'in yeni ekiplerinden İzmir temsilcisi Bornova 1877 Spor Kulübü’nde Kulüp Başkanı Hüseyin Ok önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar.

Bornova 1877 Başkanı Hüseyin Ok: "Hedef Kalıcı Başarı ve Şampiyonluk"

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Geçen sezon gösterdiği performans ile dikkat çeken Bornova 1877 Spor Kulübü, TFF 3. Lig'e yükselmeyi başardı. İzmir temsilcisinin kulüp başkanı Hüseyin Ok, önemli açıklamalarda bulundu.

"Bornova FK’yı Bornova 1877 SK olarak değiştirdik"

Hüseyin Ok, "Öncelikle şunu belirtmem gerekir. Türkiye’de ilk futbol müsabakası Bornova çayırlarında ve 1877 yılında oynandığı için kulübümüzün ismini Bornova FK’dan Bornova 1877 SK olarak değiştirdik. TFF’den gerekli tescil ve onayları aldık. İzmir ve Türk Futboluna hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"Şirket kulübüyüz, doğru yönetim bu"

Sözlerine devam eden Ok, "Şirket kulübüyüz ve doğru yöntemin bu olduğuna inanıyoruz. Şirket olmadan düzgün bir yapı kurulamıyor, hata yapma şansınız yüksek oluyor. Zaten TFF ve Spor Bakanlığımız da bu yapıları destekliyor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile Galatasaray yine karşı karşıya!
Habere Git

"Kalıcı olmak istiyoruz"

Bornova 1877 SK Başkanı, "Bornova, İzmir’in büyük ve önemli ilçelerinden bir tanesi. Yaklaşık 700-800 bin nüfuslu bir şehir. Maalesef burada 25 yıldır profesyonel bir takımımız bulunmuyor. Biz buradaki büyük boşluğu doldurmak istiyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile kalıcı olmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"Şampiyon 14 oyuncu ile devam ediyoruz"

Takım ve kadro yapısından bahseden Ok, "Gençlerden oluşan bir takımız. Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olmuş 14 oyuncumuz ile yola devam ediyoruz. Kendi ligimizden bildiğimiz ve fayda sağlayacak olan arkadaşlarımızı takımımıza takviye yaptık" dedi.

"Amacımız 20 transfer değil, 3. Lig'de şampiyonluk"

Transfer çalışmaları ve hedeflere değinen başkan, "Amacımız her sene 15-20 transfer yapmak değil, 3-4 takviye ile her sezon başarıyı yakalamak. Burdan da belirtmek isterim; hedefimiz kesinlikle 3. Lig'de şampiyonluktur" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, İlhami Siraçhan Nas transferini duyurdu!
Habere Git

"Zorunluluktan 3 dönemi de Afyon’da yaptık"

Hüseyin Ok, "3 kamp dönemini de Afyon’da yapıyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyet bu konuda gayet mutlu. Aslında biraz zorunluluktan 3 dönemi de Afyon’da yaptık çünkü tesislerimizi hazır hale getirip onları rahat ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler