Fenerbahçe ve Galatasaray, Tanguy Ndombele Transferinde Karşı Karşıya

12.08.2023 - 17:17 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 17:27

Son dakika | Fenerbahçe ile Galatasaray, bonservisi Premier Lig temsilcisi Tottenham'da olan Tanguy Ndombele için transfer teklifi yaptı. İşte detaylar.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Tanguy Ndombele Transferinde Karşı Karşıya

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında transfer yarışı devam ediyor. İki dev, Tanguy Ndombele için yine karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, Premier Lig takımlarından Tottenham ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan Tanguy Ndombele için İngiliz ekibine teklif yaptı. 

Fener'in eli daha güçlü

Fred'le anlaşmaya varan Fenerbahçe'nin eli, ezeli rakibine göre daha güçlü. Fenerbahçe'nin Tottenham'a yaptığı teklif hem kulübe hem de oyuncuya daha cazip geldi. Fenerbahçe transferi bitirebilir. 

Tomas Soucek gündemde

Kaleci Livakovic'i 15 Ağustos'tan sonra İstanbul'a getirmeyi planlayan Fenerbahçe, Ndombele dışında bonservisi yüksek olmasına karşın Tomas Soucek için girişimlerini sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
Marsilya'da Cengiz Ünder gelişmesi!
Habere Git

İki oyuncu bittiğinde transfer kapanacak

Sarı-Lacivertliler, Ndombele ve Soucek'i aldığı takdirde büyük ihtimalle transferi kapatacak. Kanarya, fırsat transferi çıkmadığı takdirde de başka transfer yapmayacak.

Ndombele'nin kariyeri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın da takımda görmek istediği Ndombele, 28 Aralık 1996 doğumlu. Orta saha oyuncusu, daha önce Guingamp, Amiens, Lyon, Tottenham, Napoli gibi takımlarında oynadı. Geçen sezon Napoli'de kiralık olarak oynayan oyuncu, çıktığı 40 maçta 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Tomas Soucek'in kariyeri

Ülkesi Çek Cumhuriyeti'nin Slvaia Prag takımında futbola başlayan Tomas Soucek, Viktoria Zizkov, Slovan Liberec ve West Ham'da oynadı. İngiliz kulübün 16.2 milyon Euro bonservis ödediği 28 yaşındaki önlibero 2022/23 sezonunda 50 maça çıktı. 3 gol atan Soucek, 6 da asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler