Hakan Çalhanoğlu: Oynadığım en iyi futbolcu...

19.04.2024 - 21:12 | Son Güncellenme: 19.04.2024 - 21:37

Inter'in ve Milli Takım'ın yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu, kulübün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, kariyerinde birlikte oynadığı en iyi futbolcuyu açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu: Oynadığım en iyi futbolcu...

AJANSSPOR HABER

Inter forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, İtalyan ekibinin resmi sosyal medya hesabında taraftarlardan gelen soruları yanıtladı. Kariyerinde birlikte oynadığı en iyi futbolcuyu açıklayan Çalhanoğlu, Juventus forması giyen Kenan Yıldız'dan da övgüyle bahsetti.

Hakan Çalhanoğlu "En"lerini siraladı

Hakan Çalhanoğlu, taraftarların soruları üzerine "En"lerini sıraladı. Çalhanoğlu, "Beşe beş takım arkadaşı olarak kalede Szczesny, savunmada van Dijk, orta sahada Barella ve Mkhitaryan hücumda ise Mbappe'yi seçerdim." dedi.

Hakan Çalhanoğlu "Soyunma odasında en çok sorun çıkaran takım arkadaşların kimler?" sorusuna  ise "Barella, Thuram ve Arnautovic" cevabını verdi.

"Birlikte oynadığım en iyi isim"

Hakan Çalhanoğlu, "Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kim?" sorusu üzerine de, "Milli takımda kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan. Karşılaştığım en güçlü rakip ise Neymar." ifadelerini kullandı.

"Ballon d'Or'a aday olabilecek kapasitede"

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız'dan da övgüyle bahseden Hakan Çalhanoğlu, "Kenan çok yetenekli, çok iyi durumda ve başarıya çok aç. Birkaç yıl içerisinde Ballon d'Or'a aday olabilecek kapasitede" ifadelerini kullandıç

Senin için hazırladığımız haberler