Transfer haberleri | Saul Niguez transferi için Arda Turan devreye girdi

02.09.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 13:12

Süper Lig'in dördüncü haftasında bu akşam Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen Saul Niguez ile ilgileniyor.

Transfer haberleri | Saul Niguez transferi için Arda Turan devreye girdi

Zaha, Tete, Angelino ve Icardi gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, 8 numara bölgesi için ise transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu bölge için Tanguy Ndombele ve Marco Verratti ile ilgilenen Sarı-Kırmızılı ekip, bir başka oyuncuyu daha transfer listesine aldı.

Galatasaray, Saul Niguez ile ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen Saul Niguez ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Aslan, Antep deplasmanında! İşte muhtemel 11'ler...
Habere Git

İspanya’nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid’de görev yapan yıldız futbolcu Saul Niguez, eski günlerinden uzak kaldı. 

28 yaşındaki orta sahanın, 3 yıllık sözleşmesi kalmasına rağmen takımdaki rolü eskisi kadar önemli değil.

Niguez için Arda Turan devreye girdi

Forma şansını da iyice yitiren merkez orta saha oyuncusu için Galatasaray bir fırsat transferi kollamaya çalışıyor. Şu anda Eyüpspor’un teknik direktörlüğünü yapan ve Niguez’in eski takım arkadaşı olan Arda Turan’ın da İspanyol oyuncuyla görüşme yaptığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin genç yıldızı İngiliz ekibine transfer oldu!
Habere Git

Oyuncu cephesi ikna edilmiş gibi gözükse de Atletico’nun nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Atletico Madrid performansı

İspanyol ekibiyle 381 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki oyuncu 31 gol ve 17 asist kaydetti. Niguez'in sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Emile Höjbjerg de listede

Bir yandan bu üç oyuncu için çalışan Cimbom, diğer yandan Tottenham'dan Pierre-Emile Höjbjerg'i de listeye ekledi. İngiliz ekibinde bu sezon ilk 11'de şans bulamayan Danimarkalı orta sahaya kiralama teklifi yapıldı.

Teknik direktör Okan Buruk'un da sıcak baktığı ve Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'a olumlu yaklaşan 28 yaşındaki orta saha, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Tottenham henüz yanıt vermedi

Tottenham ise henüz yapılan teklife cevap vermedi. Tottenham ile 2025'e kadar sözleşmesi olan Pierre-Emile Höjbjerg, bu sezon görev yaptığı 3 karşılaşmada 134 dakika forma giydi.

Skora katkı sağlamayan 28 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, milli takımında ise 65 maçta 5 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler